Ujujuj

Matte jobbar och räknar ner antalet dagar tills hon dels är färdig i Ystad och även ska ha semester. Det behövs. Hon har jobbat alldeles för mycket verkar det som.
 
Men vi hittar ändå på lite roligheter, badar med Elliot, går korvarunda då och då, träffar Voffsan ibland och i veckan som kommer får vi besök både av Lykke, Wallander och Beck om allt går enligt planerna. Lite trädgårdspyssel ägnar Matte sig åt mellan varven också. Hon säger att hon behöver det och även om jag tycker det är lite tradigt så får jag väl acceptera det helt enkelt.
 
Inte så mycket fotande heller just nu. Det mesta på sparlåga. Men vi kommer igen! Årets Bastuddentur är planerad och det ser både jag och Matte fram emot. Wallander, Beck och Helene också tror jag :)
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tack för den härliga rundan igår & de fina bilderna!
JAAAAAA VI SER OXÅ FRAM EMOT BASTUDDENTUREN... JÄTTEMYCKET!

2013-07-16 @ 22:36:58
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Lykke

Bästa Lakkan!
Det blev en jättehärlig tur i din skog igår ... som vanligt. Och att ta sig en simtur eller 2 är ju aldrig fel. Gyttjebadet kunde vi ju ha hoppat över :D Och förlåt för att jag var lite ha-galen vad gällde dina leksaker ;)

Hälsa Matte och tacka för fina och roliga bilder och säg till henne att ta det lugnt på jobbet, så att hon orkar ha semester om 2 veckor :D
Tass o Kram
Lykke (och Helene)

Tass&Kram

2013-07-17 @ 10:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0