En tur på Revinge i helgen

Jaha. Ännu en helg har passerat. Den inleddes på fredag eftermiddag med en tur med Lykke, Candy och Helene som kom på besök till Lakritsskogen. Voffsan var också med. Riktigt kul hade vi allihopa. Ja, i alla fall jag och Candy. Fast vi råkade hoppa i ett dike fullt med sörja och jag råkade doppa huvudet där tre eller fyra gånger. När vi kom hem åkte jag in i duschen och Matte bara suckade. Jag var tydligen inte alldeles ren men det blev jag sen vill jag lova!

Helgen innehöll spår, promenad, kompishäng med Voffsan, en tur med Voffsan och Elliot på Revinge. Alltid lika fint att springa på heden. Det blev ett gruppfoto också. Det blev lite komiskt. Bara Voffsan är ordentlig när det ska fotas.  

 
Jag undersöker marken. Elliot tittar bort. 
 
 
 Och nu råkade jag titta på fel håll! Dålig tajming Matte.  
 
 
Jag kunde INTE hålla mig längre och var tvungen att pussa Elliot. Voffsan blev lite inklämd...
 
 
Och här vet jag inte riktigt vad Voffsan tänker... Hon ser nästan ut som hon tänker pussa Elliot lite hon också! 

Skitväder ikväll. Matte fegade ur träningen med motiveringen att hon behövde jobba vilket i och för sig också var sant. Vi blev jätteblöta när vi gick kvällsrundan  men sen har jag ätit korv och smakat lite motorskaka. Inte illa. Men jag tycker Matte ska jobba mindre. Hon verkar stressad. Tur det är träning hela kvällen imorgon i Sandby så att hon kan koppla av! 

Nattpuss

/Luna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0