Snart jul

Jag tycker tiden går fort. Matte håller med. Fast just nu är det kanske bra för det är så mörkt. Inte så roligt att gå ut med pannlampa och blinkhalsband. 

Vi har pimpat hemma för att lysa upp lite i mörkret. 
(null)
Stallet 

(null)
Huset 

Hösten har varit bra. Vi har köpt ny bil. Hon heter Pärlan 

(null)

(null)

Jag gillar inte att åka bil men Matte tycker Pärlan är toppen. Och för egen del tar hon mig ju dit jag vill och ska. Silver som vi hade innan har flyttat till Stockholm och bor nu hos Mattes syster Pernilla. 

Jag var på utställning i början av november. Min uppfödare Marita visade mig. Matte hämtade med sig två rosetter hem. Nu pausar vi med den aktiviteten så får vi se till våren. Jag måste banta lite om jag ska ställas ut igen och det är ju inte så kul. 

(null)

En månad innan utställningen var vi på Taxklubben och gick spårprov. Både jag och Voffsan kammade hem förstapris. Nöjda Mattar. 

Så här i adventstider är det mycket kring Adventskalendrar! Matte gjorde som vanligt till mig, Voffsan, Elliot, GW, Candy och Lykke. Mycket pyssel och knåp men alla blir väldigt väldigt glada! 

(null)

Voffsan extra stora kalender med besökspaket till mig 😊

Matte har varit i Stockholm en sväng för sitt jobb. Då passade hon på att träffa Stockholms delen av släkten 
(null)

Synd jag inte var med men vi åker upp till sommaren med Pärlan. 

Här hemma har jag börjat ligga i ena fåtöljen som komplement till soffan 

(null)
Rätt skönt faktiskt! 

Jag badar lite sparsamt nuförtiden, dricker mest och går upp sen. Lite kallt om magen annars. 
(null)

 Vi hade kompisbesök i fint höstväder innan vintern kom! Candy o Lykke med mig och Voffsan! 
(null)

Nu ser det ut så här på fältet. Skralt med ljuset på eftermiddagen. Jag är den killa pricken på väg att komma när Matte ropar. 

(null)

Förra helgen var vi hemma hos Elliot. Jag spanade jättenoga på katten Lipton. Kolla så nära jag är. Han är mycket intressant och luktar väldigt annorlunda! Men han gillar inte att pussas. 

(null)

Till slut en bild på mig som Matte har fått ritat av en konstnär som heter Malin Wijk. Porträttet ska ramas in och sättas upp här hemma! 

(null)

Jag ska försöka skriva lite oftare. Det är bara svårt att fota när det är så lite ljus. Men här var ju några bilder i alla fall! 

Tass & puss! 
/Luna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0