Utflykt till Kullaberg

Imorse är jag vaknade regnade det lite lätt och jag blev genast rädd att utflykten skulle gå om intet. Men när vi väl gick upp regnade det inte längre och när vi åkte iväg började molnen skingras lite. Det var jag, matte och hennes pappa som åkte iväg. Han skulle nämligen lite ärenden åt Helsingborgshållet så vi passade på att förena nytta med nöje. Tydligen har matte och hennes familj tillbringat många somrar på Kullaberg med omnejd så de tycker det är kul att åka dit ibland.

Först blev det en sväng i Helsingborg och det tyckte jag var måttligt roligt. Matte förmanade och det var mycket "sakta" och "gå fint" när vi promenerade runt där. Alla moln på himlen hade försvunnit och det var strålande fint väder. Jag tittade på vattnet vid hamnen och kände mig allmänt badsugen men fick inte hoppa i.

image47

Sedan bar det av till en trist parkeringsplats där jag fick vänta lite i bilen för matte skulle också handla. Därefter beökte vi några kyrkogårdar och kollade till några mossiga gamla stenar.

image41

Sedan var det äntligen dags för målet för dagen, nämligen Kullaberg. Jag var där i höstas men det är ju hur länge sedan som helst så det fanns enormt mycket att kolla in. Jag sprang en massa...

image39

...skuttade hit och dit...

image42

...satt och myste medan vi fikade...

image43

...spanade...

image44

...och badade såklart...

image45

...samt klättrade i träd...

image46

En härlig dag var det verkligen. Jag hade flera flatte-ryck och matte är nöjd och glad över att jag är piggelin igen. Men nu är det bäst jag går och lägger mig så att jag orkar spåra imorgon.

/Vildhunden


Kommentarer
Postat av: Vivann

Underbart vacker vovve! *otroligt fin*

2007-05-19 @ 00:09:45
Postat av: Mattes medicinsyster

Vilken härlig dag du har haft! Hade så gärna velat dela den med er. Hoppas vi kan åka dit tillsammans när jag kommer ner. Kommer till midsommar och stannar kanske (nog) lite efter också. Kul att du är piggelin igen. Vet att matte är glad över det. Hon är så mån om dig, vet du det. Oroar sig så fort det är något som verkar fel. Du har tur som fått en matte som älskar dig så mycket. Vet du om att matte hade "hundfeber" innan hon hämtade dig. Ibland var hon nästan förstörd över hur lång tid det tog innan du kom. Hon var uppe flera gånger på Kenneln och hälsade på din mamma för att liksom få atomosför kring det hela och få bra kontakt med tvåbeningarna där. Du var verkligen efterlängtad Lakrits, det ska du veta.

2007-05-19 @ 10:23:32
Postat av: Lakrits

Någon för mig okänd har skrivit, nämligen Vivann. Vad trevligt med nya besökare på min blogg. Tack för komplimangen. Man gör ju så gott man kan...

2007-05-19 @ 18:14:16
Postat av: Wallander

Vilken tur att vädret blev så alldeles förträffligt fint. Det syns verkligen på bilderna hur underbart skönt ni hade det.
Jag gillar den bilden där du klättrar i trädet, där ser du väldigt ståtlig ut.

2007-05-19 @ 20:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0