Hemma

Så skönt det var att komma hem igen. Fast det har varit väldigt trevligt i storstan men det är precis som Wallander skrev "Borta bra men hemma bäst". Det är jättetrevligt hos Syster Yster men visst blev jag glad när jag efter den långa resan såg att vi hade kommit hem. Det var ganska stökigt på tåget. Tre små pudlar och två av dom skällde och morrade. Jag var tyst och väldigt lugn tills det gick på en Golden Retriever som satte sej nära mej. Då blev det svårare för jag ville så gärna ge honom en puss. Till slut kom det en katt också men jag brydde mej inte mycket om den faktiskt. Trångt var det för ett tåg hade gått sönder så vi fick plocka upp folk från det. En dam satte sej i djurvagnen fast hon verkade jätterädd för hundar. Stackars Goldisen som satt nära henne för hon blängde så surt på honom trots att han verkade vara en sån trevlig typ. Tack och lov slapp jag henne i alla fall och till slut lyckades vi även trassla oss av det överfulla tåget i Lund. Skönt att komma ut i friska luften.

Nu är jag jättetrött .Matte har badat mej också ikväll och fläktat mej med hårtork. Det gillar jag inte särskilt men jag har i alla fall blivit väldigt fin och fluffig.

Imorgon är det träning. Ser fram emot att träffa alla! Men nu mot sängen...

Kramisar från Fluffisen


Kommentarer
Postat av: Wallander

Välkommen hem igen till trygga SKÅNE, här är toppen tycker jag.
Förstår att du är jättetrött efter tågresan, kan inte vara lätt att behöva dela utrymme med så många andra. Tur att tågen går så himlans snabbt nuförtiden. Förr tog det nästan dubbelt så lång tid till Sthlm har jag hört.
Har du slutat att löpa helt nu? Jag hoppas fortfarande att du luktar härligt men är inte så övertygad om att MOR också hoppas det.
Men imorogn är det tisdag igen och vi ses i vanlig tid.
Sleep well and dream about me and your other lovely friends!
Ps. saknade dig på spårningen igår, men det är snart söndag igen och då... kommer du väl?

2007-04-10 @ 00:08:48
Postat av: Elliot

Gå å lägg dej nu Walle!Tänk på att du ska väcka din Mor tidigt o bra!
Själv tog jag just en liten runda med min fina fotboll i trädgården.Kunde faktiskt inte låta bli nu när jag ändå var där ute.
Gnatt!

2007-04-10 @ 00:18:18
Postat av: Wallander

Elliott, för din info, det blev faktiskt MOR som väckte MIG även idag.

Jag vill också ha en trädgård som jag kan få vara i, låter så mysigt att du har möjlighet att gå ut dit när du känner för att bl a trixa lite med kulan.

2007-04-10 @ 23:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0