Stadsrapport

Ja, livet i stan går vidare. Igår var en bra dag då vi åkte ut till skogen och gick lång runda och faktiskt gick hem igen sen på olika stigar (Syster Yster bor precis i utkanten av ett skogsområde som heter Nacka Reservatet). Jag fick gå lös ganska mycket och vi tränade också lite. Jag blev skickad att springa mellan matte och Syster Yster också och det tycker jag är så himla kuligt. Sen blev det koppel sista biten hem eftersom det ändå fanns bilar ganska nära fastän det var skog. Matte säger att jag har blivit bättre på att gå i koppel och det är ju bra. Jag drar inte mycket längre, bara ibland när det händer något kul och jag glömmer att matte är i andra änden av snöret.

I morse tittade vi på fotboll igen när vi var ute och gick och efter en stund ville matte gå iväg men inte jag. Matte säger att jag har blivit fotbollsfantast. Fast det är ju mest bollen jag vill åt och sno med mej hem till polarna där hemma. Tyvärr blev det dock ingen boll idag heller utan vi traskade hem, sen har matte pysslat med diverse saker och Syster Yster har sovit hur länge som helst men nu har det hänt saker för mattes mamma och Pinnen har kommit hit också. Matte och jag gick och mötte dom vid t-banan och jag var helt på det klara med att vi stod och väntade på någon. Särskilt glad blev jag över att mattes mamma dök upp, hon är ju min dagmamma liksom.

Nu ska det snart bli mat till tvåbeningarna och det är bäst jag håller mej framme så att jag inte missar något lite som trillar ner till mej.

Kramisar från Lakritsremmen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det är helt rätt, dvs att du håller dig framme när det vankas mat. Tänk om något trillar ner och man inte är där, det hade nästan varit snodd på katastrof!!!

Du verkar att ha det väldans bra där i Stockholm Stad. Perfekt att SYSTERYSTER bor som hon gör också, så att du får tillgång till både stads- & Skogsmiljö även när du är lite ute och reser.

Tänkte på det där med fotbollen, jag gillar också det, vi kan kanske ta en match en dag när du kommit hem, vad säger du om det?

2007-04-07 @ 14:49:26
Postat av: Lakrits

Absolut! Ska se om matte kan fixa fram en gammal sunkig boll som är lätt att greppa om.

2007-04-08 @ 01:18:41
Postat av: Elliot

De låter bra,men det ska vara en sån där gammal med "punka".Annars är det jättesvårt att få tag på den.Även om man är stor i käften(oj,fult ord jag menar munnen).

2007-04-08 @ 13:26:00
Postat av: Elliot

VA KNASIGT MITT INLÄGG BARA FÖRSVANN Å JAG KAN INTE HITTA DET.Så jag får prova igen:jo jag sa att det var en jättebra ide´med fotbollen men det ska vara en sån där gammal som har "punka" annars är det svårt att få in den i käften(oj fy fult ord jag menar munnen).

2007-04-08 @ 13:30:36
Postat av: Elliot

NÅGON MED MEJ SKÄMTAR APRILLO!HEJ O HÅ NU KOM INLÄGGET NED DIMPANDE FRÅN HIMLEN.Så nu verkar det som jag stammar när jag skriver......hihi

2007-04-08 @ 13:32:22
Postat av: Wallander

Elliot, du får verkligen snart försöka vårda ditt ordval lite, MOR säger att vi inte är vuxna ännu för att slänga oss med sådana ord.

Sunkig punka boll, det låter hur bra som helst. Ser verkligen fram emot matchen!

2007-04-09 @ 13:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0