Ändrade planer

Det var tänkt att vi skulle åka och träna i Svedala. Matte hade fixat godispåsen, försökte övertala Pinnen att följa med och då fick hon syn på att Elliots matte Ann hade skickat meddelande till henne. Ann undrade om matte och jag ville komma och gå med henne och Elliot. Matte ringde och så vips var planerna ändrade från träning i Svedala till bus med Elliot på Revinge. Ingen dålig ändring!!!

Elliot och jag härjade som vanligt. Matte och Ann klagade på att de bara fick sedvanliga bilder på oss, dvs vi ligger i gräset och pussas och nafsas.

image151
Ja....det ser ut som det brukar. Flatteröra...

Sedan drog vi vidare och sprang och sprang, fast vi blev trötta och törstiga för det var faktiskt ganska varmt.

image152
Elliot med lång tunga...

image153
Jag med lång tunga....

image154
Elliot i grodaktig stil...gulligt i alla fall...

Sedan sprang vi vidare och på slutet råkade vi dyka ner och rulla oss lite...

image155
Mysigt det ser ut, eller hur....

På vägen hem spanade matte efter märgben på AG:s i Staffanstorp men utdelningen var mycket dålig. Tack och lov fanns det i frysen hemma så jag fick ändå när jag kom hem.

Tänk så bra dag det blev. Vilken tur att din matte ringde, Elliot. Annars hade det inte blivit roligare än apellplanen i Svedala. Du räddade min dag! Dessutom fick matte annat att tänka på än att jag hade grävt ett stort hål i gräsmattan som hon var förgrymmad över. Men jag hoppas det är preskriberat nu.

/Jordfräsen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Helt klart mycket bättre att åka till Revinge med Elliot än att tillbringa tiden till träning i "gamla svedala".
Fräck bild där ni sitter smutsiga, ja t o m tungorna era är smutsiga. Vad var det ni hade rullat er i... något som jag brukar gilla?

2007-08-19 @ 10:09:47
Postat av: Elliot

Världens mysigaste dypöl,min käre Wallander!Mmmm som den luktade sen...uppskattat av oss men inte av vissa andra hihi!
Denna gång var jag snabbast så jag hann att ta ett riktigt fint gyttjebad(liggande som en gris)innan min matte kom hojtande.Det gick sämre för Lakrits för hon fick bara känna av denna ljuvliga lerinpackning bara på fötterna o benen.Synd Lakrits att dom ska vara så himla snabba att se allt eller hur?

2007-08-19 @ 10:58:33
Postat av: Elliot

En liten rättelse bara:Det var redan i börja av turen som vi hade turen att hitta pölen =) Å matte tyckte att hon hade tur för jag hann få bort allt gegget innan vi var tillbaka igen.
Men Lakrits,fick du geggamojja i ögat oxå?
Jag tycker i varje fall att bilderna blev jättehäftiga ;D Det blir något att spara o titta på när vi blivit "vuxna".....dvs möjligen någon gång i framtiden..

2007-08-19 @ 11:04:26
Postat av: Elliot

Har gått och tänkt under dagen på att vi faktiskt hittade lite gegga på slutet oxå o det var då vi såg ut så där....ja ja som de kan bli...

2007-08-19 @ 16:07:07
Postat av: Lakrits

Ja just det. Stämmer bra. Tycker vi ser härligt förvildade ut. Precis som du undrade Elliot fick jag lite geggamoja i ögat. Men det gjorde inget. Bara att blinka lite så var det borta.
Det är härligt med gegga. Fast jag är inte lika bra på att rulla mig som du. Inte lika snabb.

2007-08-19 @ 17:09:43
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0