Kräftfiske

Ikväll har tvåbeningarna haft lite kräftkalas med några trevliga kompisar. Jag ville såklart hjälpa till med förberedelserna så tidigare idag ägnade jag mig åt att försöka fiska upp en bur med kräftor. Tvåbeningarna var efter mig och försökte hindra men jag smet hela tiden tillbaka dit och till slut fick jag lov att fiska upp buren.

image164
Jag provade först det här greppet men det gick inte så bra...

image165
Sedan en annan vinkel...

image166
Och till sist lyckades jag få upp buren. Jag bet hål i den också för att få ut kräftorna men sedan fick jag nesligt nog inte fortsätta.

Nåväl, kvällen har varit trevlig. Jag och Knappen fick en del godis medan tvåbeningarna åt. Det var kompisar till mattes föräldrar men matte jobbar på samma sjukhus som en av dem så de har en hel del gemensamt och de är väldigt trevliga. Men de har en hund så de fick åka hem till den. Synd att de inte tog med honom för då kunde jag fått någon att leka med. Men det blir kanske nästa gång.

Nä, med tanke på den tidiga morgonen som väntar ska nog matte och jag i säng snart. Annars är vi så fallfärdiga när vi ska upp.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Du får vara med om så mycket kul du Lakrits.
Skam den som ger sig... eller hur, jag hoppas det var värt mödan, dvs att du senare fick dig en liten smakbit.
När du kämpade med att få upp buren, var du inte det minsta rädd då att det plötsligt skulle sticka ut en liten klo och gripa tag i någon del av dig?

2007-08-20 @ 23:31:02
Postat av: Elliot

Den där buren ser himla kul ut=D fast jag tror att de där som fanns knips ganska bra så det gäller att akta nosen...
Fallfärdig haha,det var ett jättebra ord och dessutom helt passande på min matte när hon måste gå upp tidigt.Själv säjer hon att hon är trött som ett helt ålderdomshem vid sådana orimliga tidpunkter ;)

2007-08-21 @ 15:28:12
Postat av: Lakrits

Ja, det var himla kul att fiska kräftor. Men precis som du skrev Elliot såg de inte så roliga ut när de fäktade med klorna. Kanske bra att jag inte fick komma i närkontakt med dem.

2007-08-21 @ 20:52:44
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Smakbit fick jag faktiskt inte. Men jag fick mycket annat gott fyrbeningsgodis så jag klagar inte.

2007-08-21 @ 22:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0