Lugnt

Det dröjde en hel evighet innan matte kom från jobbet och när hon väl kom hem såg hon helt färdig ut. Tydligen har det varit full rulle. Nåväl, här hemma har jag mest hängt efter Pinnen och sett vad hon har haft för sig. Det var dåligt väder i förmiddags så då låg jag mest inne och vilade. Men i eftermiddags har jag varit ute en del. En ganska lugn dag alltså. När matte väl kom hem gick vi en lång runda i skogen. Skönt. Sedan fick jag och Knappen vars ett litet märgben för dagismatte hade varit och handlat. Tvåbeningarna har ätit middag och imorgon tidigt åker Pinnen hem. Synd tycker jag. Helst vill jag ha alla samlade hos mig som jag tycker är roliga.

Verkar som det blir träning imorgon. Hoppas det, jag vill gärna träffa kompisarna. Så ser jag fram emot helgen såklart när vi ska till Småland. Jag hoppas matte tittat över godisförrådet och tar med en del. Förresten är det snart på tiden att hon och Wallanders matte pratar lite närmare kring hur det ska bli för jag tror inte de har gjort det än.

Nä, nu tror jag matte vill ha datorn så det är nog bäst jag flyttar mig.


Kommentarer
Postat av: Mattes medicinsyster

Ja, Lakrits kära vildhjärna nu är jag tillbaka i Stockholm. Här är rätt varmt faktiskt. Saknar dig redan. Men det tar nog inte så lång tid innan vi ses denna gång. Har hört att matte ska en sväng till den stora huvudstaden i mitten av september. Då kommer jag på visit till Yster också ses vi alla där och har lajbans. Kanske det kan bli en tur i Nackareservatet också. Vem vet? Min medicintenta är i alla fall skriven då. Skönt!

2007-08-22 @ 18:02:00
Postat av: Wallander

Jag tycker att våra mattar verkar att ha lite väl mycket omkring sig när det gäller deras arbete. Men om bara ett par dagar så skall dom få vila upp sig lite, dvs då vi skall tillbringa ganska mycket tid tilsammans.
Jag hörde att det "smiddes" lite planer inför helgen, vilket lät postivt både för oss 4-benta & våra 2-benta.

2007-08-22 @ 23:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0