Träning

Idag var vi i S:t Lars parken igen fast på nytt ställe. Samma gäng som förra gången, dvs jag, Wallander, Elliot och Zappy. Det gick faktiskt över förväntan enligt matte. Jag smet bara lite en gång. När jag skulle sitta kvar gick jag iväg några gånger men fick göra om och det gick till slut alla gångerna. Och vissa gånger satt jag kvar hela tiden tills matte ropade. Apporten höll jag också hyfsat, behöver inte så mycket "hakstöd" längre. Fast den som var Elliots smakar mindre illa än min. Får be matte tvätta den ordentligt för jag tycker den smackar äckligt.

Elliot hade tagit med en kul sak också, nämligen en tunnel. Sådana tycker jag är jätteroliga! Vi sprang igenom den flera gånger och så hade vi koner före och efter som vi sprang slalom mellan. Allltid kul med nya saker!

På vägen hem körde vi in om en kompis till matte som bor i Lund och sade hej. Hon är jättetrevlig och vi ska dit en längre stund någon gång framöver. Hon tycker jag är söt och det är ju alltid trevligt att höra.

Pinnen har åkt hem så nu var det roliga slut. Synd. Men sån't är livet. Jag har ju i alla fall matte och det är jag glad åt. Och så dagispersonalen. Inte alls fy skam.

Imorgon ska matte nog handla lite till Småland på vägen hem. Undra om man kan lägga in en beställning på lite baconbitar och kanske grislever om det finns någon. Hmm....hoppas matte läser det här.

Natti-natti

/Lackan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vi skötte oss nästan över förväntan... och vilken tur vi hade med vädret dessutom. När vi körde ut på motorvägen så började det regna och inte så lite heller och inte har det avtagit heller, har bara
fortsatt så hela kvällen. Vi måste börja hålla tassarna redan nu för att det skall bli fint väder till helgen.
Förstår att det är lite tomt för tillfället, nu när medicinpinnen åkt hem, men ni skall snart träffas igen har jag förstått.

2007-08-22 @ 23:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0