Det gick vilt till idag

Morgonen började bra, vi var ute i god tid inför träningen klockan tio i Lomma. Egentligen var det ju kennelträff för Anthriscusarna men jag och matte fick snällt nog också vara med.

MEN vårt fina tidschema spräcktes när Lova (bilen) inte ville starta. Hon hade inte varit igång sedan vi åkte till Stockholm för vi blev hämtade i annan bil vid tåget. Jo, en gång startade matte henne för att flytta henne en halv meter men det var nog bara till nackdel. Nåväl, när hon nu strejkade imorse var matte snabbt framme med reservbatteri. Men se det var inte tillräckligt uppladdat heller. Dagishusses bil tillkallades men då hade Lova surnat till riktigt så hon ville inte ens starta med hjälp av den. Det slutade med att dagishusses bil fick dra igång Lova. Pinsamt och trist för vi blev sena. Sedan körde matte i biltjuvsanda till Lomma (tur man inte har anlag för åksjuka)och vi blev fem minuter sena. Vi ångade in på planen och jag råkade komma ur mitt koppel och tog en liten runda så någon snygg entré blev det inte heller.

Tack och lov gick träningen betydligt bättre än bilstartandet. Jag smet inte, apporterade nästan ända fram, fånade mig lite med viltet men kom ändå ganska nära matte. Vi började faktiskt med lite lydnad/stadga och då gjorde jag inga dumheter alls förutom att jag skällde när matte gick iväg och skulle kalla in mig. Men jag satt kvar så det gjorde nog inte så mycket. Sedan fick vi leta minidummies i en skogsdunge och det gjorde jag bra. Efter det delade vi upp oss (vi var många idag) och vi var ett gäng som fick träna med kanin/har dummiesar medan de andra började med vilt. Även där skötte jag och mina kompisar oss bra. Matte klagar på att jag är het men det är ju inget som man kan hjälpa och så länge jag inte smiter så kan hon ändå inte säga något. Att jag får backa hela tiden för att jag glömmer matte och att jag har en spiralfjäder i rumpan som gör att jag inte kan sitta ner när andra gör något roligt kan jag ju inte heller rå för.

Efter dummiesarna fick vi fyrbeningar vila i bilen medan tvåbeningarna smörjde kråset i klubbstugan. Det var tydligen väldigt gott....jag kan inte uttala mig... 

När jag fick komma ut igen hade jag laddat batterierna och var redo för viltet. Som jag skrev innan gick det ganska hyfsat. Jag hämtade and, kråka, duva. Efter apporteringen envisades matte med att ta kort på mig.

image259
Jag med en duva.

Matte tog en bild på mig när jag höll en and också. Jag ser lite lidande ut för anden var så stor och jobbig att hålla men det är ändå bildbevis på att jag faktiskt höll i den så jag visar ändå den.

image260

Lite bilder på några andra ekipage kan jag också bjuda på idag.

image261
Helene och Wallander

image262
Ann och Elliot.

image263
Lotta och Curry, Margareta med Spot och Bell, Agneta och Tess

Resten av bilderna på träningsgänget blev suddiga så det är ingen nytta att visa dem för man ser knappt vem det är. Men Berit och Vira, Ulrika och Isa, Mikael och Castor, Heléne och Zico, Camilla och Enzo, Ann-Sofie och Sandy, Emma och valp (som jag inte minns namnet på nu) och så sist men verkligen inte minst Jizza som är mamma till Nattkullen, alltså mina träningskompisar.

Vi höll på ända till klockan tre. Sedan körde vi i ilfart till Lund för att säga hejdå till Yster på stationen. Hon åkte nämligen hem idag. Vi hann precis och pratade i fem minuter sedan kom tåget. Jag var inte glad åt att hon åkte iväg men vad skulle vi göra. Jag följde snällt med matte tillbaka till bilen och sedan åkte vi hem.

Jag fick mat men var inte så hågad att äta trots läckerheter men när matte trugade mig ur handen gick det bättre. Det var nämligen så att jag inte åt imorse heller och det brukar vara så att när jag inte har ätit på länge så blir jag lite illamående och tycker inte att jag behöver äta fast när jag väl har ätit blir det bättre, vilket det också blev nu. När jag hade ätit fick jag en julklapp som Elliot hade skickat med, den där som glömdes bort innan jul. Jag tyckte det var kul att få den nu och den var jättesöt. Här kommer en bild...

image265

Nu ska jag vila mig för jag är faktiskt trött. Men det var en härlig dag! Tack till alla Anthriscusar och till Margareta att jag och matte får vara med på era roliga träningar/träffar!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Ja det var en låååång o kuligt dag.Du den där anden verkar väldigt tung...de ser man på dina framben som verkar till att säcka ihop =)
Lite konstig sak den där färgglada som du fick...men jag tror att det är en manet,du vet en sån där i havet å i så fall håller du den upp o ner....lr kanske inte...de e kanske en mus med väldigt smala ben....ja ja det kan du ju bestämma efter vilket humör du är på
hej hej ses i morrn
E

2007-12-30 @ 19:01:34
Postat av: Wallander

Osis med en sådan start på dagen, tur att det fixade sig och att inte polisen var ute och stod i vägen.

Din entré missade inte jag i alla fall, jag såg att du valde att dra i väg till min brosa Castor...

Du är så rolig att titta på, spiralfjädern i rumpan är i verklig topptrim. Vet inte riktigt om jag vill påstå att du är het, skulle mer vilja använda ordet ivrig & påstå att du är enormt arbetsvillig.

Kvällshälsningar/pussar från Bus-Walle

Ps. Ha så kuligt med Totten imorgon.

2007-12-30 @ 21:30:49
Postat av: Wallander

Glömde att säga: Emmas lilla underbart söta "nytillskott" heter SKOTT!

2007-12-30 @ 21:32:33
Postat av: Lakrits

Jamen jag hälsade ju på Castor för att det är sällan man ser honom och jag skulle kolla så att det verkligen var han, luktkolla du vet.

Just det, Skott var det ju! Tack för det! Han var en liten plutting han. Fast matte var nog i ärlighetens namn mer intresserad än jag.

Spiralfjädern är det bra fräs i. Vet inte om matte uppskattar det lika mycket som de som tittar på men vad göra? Arbetsvillig är jag men tyvärr är det ju också mycket väntan och det är inte min starka sida.

Jag har hört ryktas att jag ska få träffa dig på Nyårsdagen och då hoppas jag det blir tjockkorv. Hoppas bara inte korvstället har stängt för att det är helgdag.

2007-12-30 @ 22:16:35
Postat av: Wallander

Ok, luktkoll får väl ursäktas.

Va skall du komma till mig på nyårsdagen, det visste inte jag, vilken trevlig överraskning. Var inte orolig för tjockkorven det finns många korvagubbar i Malmö och alla kan väl inte ha stängt!? De måste väl tänka på alla 2-beningar som har "ont i håret" och måste ha någon snabbmat. Hur som helst vi får väl helt enkelt gå runt tills vi finner någon som har öppet.

2007-12-31 @ 00:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0