Elliot på besök

Halv tre i eftermiddags hörde jag att mattes mobil ringde. Hörde att hon bestämde något men förstod inte riktigt vad det gällde. Men så när vi klädde på oss och traskade ner mot vägen så började jag ana... och mycket riktigt, där stod Elliot vid grinden när jag, Yster och Medicinpinnen kom ner (de följde med för de tyckte de behövde rasta sig och så ville de sig mig och Elliot leka).

Jag och Elliot blev båda lite stolliga när vi fick syn på varandra och pussades och brottades så gott det gick i koppel. Efter en stund i koppel släpptes vi och fy fasen vad vi sprang. Såklart brottades vi också

image252
Det är Elliot som gör det stiliga skuttet. Men jag parerade fint så han lyckades inte brotta ner mig.

image253
Här skuttar Elliot så vilt att öronen flaxar vilt.

Och så här såg det ut när Ann, Yster och Matte gick på skogsvägen (Medicinpinnen fotade).

image254
Lite mer sansat än när jag och Elliot far fram...

Elliots matte Ann sade något som jag blev lite purken över, nämligen att jag hade blivit en knubbis av all julmat. Tack och lov verkade inte Elliot tycka det var något negativt med det hela. Jag får väl banta lite tänkte jag, men sedan när vi följde henne och Elliot till bilen så fick jag godis med mig hem så det kan inte ha varit så allvarligt med min knubbighet ändå. Men matte och jag får väl ge oss ut i skogen och rasta fläsket båda två!

Hoppas du fick med dig all din päls hem Elliot så att det inte blev kvar några tussar i skogen. Det var i alla fall skitkul att du kom till "min" skog idag. Ser fram emot Revinge på nyårsafton!

Kramisar


Kommentarer
Postat av: Vira

Härliga bilder! Jag har också haft skoj idag, fick nämligen följa med på min första större jakt. Vi var 11 jägare och så matte samt 5 hundar. Visserligen fick jag gå kopplad nästan hela tiden men sista drevet i en skogsdunge fick jag och Funny skrämma upp fasanerna. Väldigt spännande att leta där. Vi hittade 5 rådjur(fick ej skjutas idag) samt en del fasaner. Jag fick chansen att apportera en fasantupp men innan jag bestämt mig om jag skulle ta den eller ej hann Funny fram och knep den. Matte var en bit ifrån och hann ej ingripa. Funny fick även apportera två stora harar och hon såg väldigt stolt ut när hon kom in med dem. Jag får väl skärpa mig så jag också kan få vara med fler gånger. Som avsluning på jakten blev tvåbeningarna bjudna på middag och vi hundar fick pusta ut i bilarna. När vi kom hem hoppade/klev Funny och jag ner i våra sängar och rörde oss inte ur fläcken på två timmar, så trötta var vi. Idag är det vilodag och Ulf och Per är på rådjursjakt. Funny skulle egentligen varit med men matte ville inte gärna låta henne vara med eftersom där är mycket vildsvin. Imorgon ska de andra på jakt på Söderslätt men jag och matte åker till träffen i Lomma. Kanske vi ses då!

2007-12-29 @ 09:28:49
Postat av: Elliot

Japp!All päls var med hem denna gång.Men med den farten vi hade (o alla våra bad)så hade det lätt kunnat försvinna en del...Tänk att vi badade i en damm i slutet på december månad...

Haha,jag ser för tokig ut med mina öron som flaxar=) Jag är - Elliot den flygande flatten!!!
Tyckte att det var en himla bra idé som matte kom på (om än lite sent).Tur att ni åxå hade lust att dra en långrunda i skogen =D.
Det var åxå jätteroligt att träffa din mattes systrar. Å du Lakrits,jag bryr mej inte ett dugg om den där knubbighets-saken så länge du har lika bra fräs som vanligt.
hälsa till Yster o Pinnen från mej.
Vi ses imorgon i Lomma.
hälningar Elliot-flaxöra

2007-12-29 @ 12:20:58
Postat av: Syrran Vicka

Hej -och tack för hälsningen, det är så roligt att få en liten hälsning i gästboken tycker matte! Ni verkar ha haft fullt upp under julhelgen med olika strapatser på lite olika platser. Det verkar ha varit full rulle -som vanligt! Vad mycket grejer du har fått...här hemma var det snålt tilltaget, men god julmat har vi fått -och kanske det är det bästa i alla fall! Du verkar visst ha fått både- och!
Alla här önskar er ett riktigt gott slut och ett Gott Nytt År 2008!

Voffs!

Vicka m flock

2007-12-29 @ 13:08:00
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Wallander

Vad är väl en tur i skogen? Det kan ju vara fruktansvärt tråkigt, och... dötrist, och... alldeles underbart och... ELLER SÅ KAN MAN FÅ TRÄFFA LAKRITS & ELLIOT!

2007-12-29 @ 18:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0