Ett Gott Nytt Smällarfritt År...

...det hoppas jag på! Men smällkarameller är desto roligare men de smäller ju inte på riktigt. Här är jag med min nyårspresent som jag fick för en liten stund sedan.

image271
Innan upptagning...


image270
Och så upptagningsprocessen (matte tog av snörena så att jag inte ska råka äta upp dem). Det var flera smaskiga godisar i paketen och en rolig leksak som tittar fram (som kanske inte blir så långlivad men men...)

Men så åter till allvaret. Det kan tyckas som en fåfäng önskan att det ska bli slut på smällandet. Nu är det så att jag inte själv bryr mig så mycket om smällandet mer än att jag tycker det är oförskämt av tvåbeningarna att föra väsen på det viset. Men jag har kompisar som tycker väldigt illa om smällandet och skjutandet och det är vekligen inga räddharar i andra sammanhang. Men jag tycker det är förfärligt synd att tvåbeningarnas firande ska förstöra så. Dessutom skadar sig tvåbeningar och då får de lappas ihop på sjukhus och det tycker matte är väldigt onödigt för nästa år är det kanske hon som står och tar emot dem på sjukan.

Nä, jag är glad att jag bor i skogen nu, jag hör smällandet på avstånd (och det tilltar för varje minut) men inget som stör mig direkt.

Hoppas ni som läser min blogg vill hängamed mig in i ett nytt Vildhundsår och följa mitt liv här på bloggen. Jag skickar många nyårspussar till mina kompisar och deras tvåbeningar. Matte hälsar också till alla.

Kramar och pussar från Vildlakritsen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vi får hoppas att vår önskan går i uppfyllelse och förhoppningsvis så blir Smällarupproret en bidragande faktor till detta.

Jag hoppas verkligen att din matte inte behöver uppleva att ta emot 2-beningar som kommer att få men för livet för att dom så dumdristigt envisats med att smälla raketer. Killen som igår fick sitt ansikte bortslitet borde bli en väckarklocka för alla andra... men tyvärr så glöms detta bort tills det är dags igen om ett år är jag rädd för.

Nu får vi hoppas att allt så snart som möjligt återgår till det normala = inget j---la smällande.

Ses på TJOCKKORVSJAKTEN i eftermiddag!

2008-01-01 @ 10:22:30
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Hej!
Tack för den bästaste smällkaramellen i världen=) Min matte hann inte se vad som fanns i hihi!Men hon sa:Det var nog gott i varje fall...

Tack åxå för att ni mina kompisar ställer upp,tänker på mej och engagerar er i kampen mot smällarterrorn.Samt att du nämnde att vi inte behöver vara fegisar och räddharar i andra sammanhang.
Min mattes "öronmassage"var till stor hjälp igår kl 24,för jag lyckades ligga helt platt på sidan och nästan somnade trots att det lät som om tredje världskriget brutit ut...
Ha det så kul idag på "tjockkorvsjakten".Kom ihåg att äta en bit för mej åxå=D

2008-01-01 @ 13:23:27
Postat av: Lakrits

Det var väl skönt att du inte blev så störd inatt tack vare din mattes fiffiga påhitt med öronmassage.

Hoppas din leksak håller längre än min för min "dog" tio över tolv inatt...Jag skulle se om det fanns något i bollarna...

2008-01-01 @ 13:56:51
Postat av: Elliot

Äh...måste bekänna att bollen i ena änden e tämligen illa åtgången....

2008-01-01 @ 15:48:50
Postat av: Lakrits

Tur att de var billiga! Matte sade att hon var nöjd om de höll in på det nya året...

2008-01-01 @ 18:56:05
Postat av: Wallander

Lika illa på min front...

2008-01-01 @ 23:22:05
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jamen det är väl tur att inte allt håller, då hade ju våra leksakskorgar svämmat över ännu mer. Ärligt talat verkar inte matte så ledsen när något måste kastas. Kan bero på att jag har lite mycket grejor...

2008-01-01 @ 23:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0