Lakrits sover...

...matte skriver.

Lakrits sover tyst det är i huset
tyst i huset
Matte vaken tända äro ljusen
äro ljusen...

Fast jag har släckt så mycket jag kan så att du inte ska bli störd min sötis.

Jag är ledsen att jag är uppe och tassar om nätterna men jag har mycket att stå i. Vi får se fram emot några sovmorgnar under julen. Yster har hyrt bil åt oss de dagar vi är i Stockholm så att du ska få komma ut i skogen så mycket som möjligt. Presentutdelning blir när vi kommer hem igen (jag säger det i förväg så att du inte blir besviken) men något paket till dig kanske ändå slinker med i packningen. Och så de sista paketen i kalendern såklart, det går ju inte att missa.

Jag måste säga att du är duktig som inte snokar för mycket bland julklapparna (som dessutom inte är inslagna än). Och du är inte alls lika "närgången" kring adventskalendern som Knappen är med sin. Tuggtandborsten du fick idag slank ner utan problem, det verkar som att de tandvändliga godisarna är riktigt poppis. Får proviantera mera nästa gång Teba kommer ivägen för bilen. Själv fick jag en söt liten halmmus i min kalender. Den ska sättas i en julgrupp. Jag anstränger mig verkligen för att inte tjuvöppna. Faktum är att jag aldrig har lyckats ha en adventskalender utan att plundra den i förtid. Men nu ska det gå!

Imorgon ska du förresten få träffa Elliot. Så busa nu inte för mycket på förmiddagen utan vila lite så att du orkar med att leka!


Kommentarer
Postat av: Mattes medicinsyster

Matte, matte... Jag förstår att du har mycket att göra men glöm inte att kroppen (och knoppen) behöver sin vila för att orka. Jag har faktiskt blivit bättre. Nattramlar inte liks mycket längre, i alla fall inte om jag vet att jag ska upp tidigt. Det funkar liksom inte så bra nästa dag då, speciellt inte om man ska yoga halv sju och det tar en stund att åka dit. Det som inte hunnits med på kvällen får väntas med till nästa dag (med vissa akuta undantag förstås).

2007-12-07 @ 15:25:07
Postat av: Elliot

Nä jag har inte busat ett endaste dugg innan jag träffade dej idag men.....det märkte du nog förstås=)

2007-12-07 @ 19:12:59
Postat av: Lakrits

Matte låter hälsa att allting just nu är akuta undantag för hon vill ha ut sin examen. Men imorgon ska vi INTE upp så tidigt.

2007-12-07 @ 22:26:26
Postat av: Wallander

Vad fint skrivit av din matte. Jag bara inte tror, jag vet att det kommer att bli mer vila för er snart!

Gällande din mattes adventskalender, så hoppas jag att du håller ett vakande öga på henne... man får INTE tjuvöppna.

Min MOR skall till Stockholm nästa vecka, hon har lovat att sätta upp lite lappar på Centralen om att du snart skall komma, så att du inte skall behöva trängas med alla andra, det var väl ingen dum idé, eller?

2007-12-07 @ 22:28:31
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Det vore snällt av henne. Förhoppningsvis slipper jag t-banan för Yster har kanske bil redan när vi kommer. Hoppas hoppas. Då behöver jag bara ta mig från tåget till Klarabergsviadukten och det är betydligt enklare än om man ska gå under jorden till t-banan.

2007-12-08 @ 13:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0