Uteliggarhund

Matte säger att jag är en uteliggarhund. Det är för att jag helst vill vara ute och ibland inte gärna kommer in förrän hon går ut och hämtar mig. Ibland sitter jag jättenära men jag vet ju att jag är svart och inte alls syns i mörkret (förrän matte kommer med lampan). Det pinsamma är när hon faktiskt hämtar lampan och lyser rakt på mig bara några meter bort och så har hon stått där och ropat. Då är hon inte så munter...

Man kanske borde bli lite extra lydig nu inför jul. Fast julklapparna är nog redan köpta...Dessutom tror jag inte det spelar så stor roll hur lydig jag är och förresten så sade matte innan idag att jag faktiskt är ganska hyfsad på den fronten nuförtiden. Den senaste veckan har jag också stannat när matte har sagt "nej" när jag har velat göra utflykter in bland träden efter något djur. Då har hon varit himla nöjd. Men jag lämnar inga garantier för framtiden...

Idag fick jag en fin tuggsak i min kalender. Det var en igelkott som gick att snaska i sig (utan att man stack sig). Jag var först en aning skeptisk men upptäckte att den var riktigt god. Matte fick lakritsgodisar i en strut och hon såg väldans nöjd ut och de försvann snabbt.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Har inte sett till någon igelkotte ännu....men annat gott godis förstås....

2007-12-15 @ 14:06:29
Postat av: Lakrits

tror inte ni har någon igelkotte för det fick jag i nr 13 istället för hjärtat för jag valde ut hjärtan till dig och Walle särskilt. Eller har vet inte hur matte räknade, hon hade lite svårt att få ihop allt en stund, det var så många paket att hålla reda på.

2007-12-15 @ 21:21:10
Postat av: Elliot

Ja sa fel djur jag menade inte igelkott utan korkodil som Walle hade i veckan...jaja dom e ju lite taggiga båda sorterna.

2007-12-15 @ 21:33:00
Postat av: Lakrits

Krokodil borde du få enligt matte annars får du säga ifrån så ska du få en ur "krokodilförrådet".

2007-12-16 @ 00:34:00
Postat av: Wallander

Ja vi svartisar är verkligen inte lätta att se i mörkret... och du kom säkert inte när din matte kallade för du grävde väl en liten håla, kanske?

Elliot, har du fått din krokkodil ännu?

2007-12-16 @ 23:45:21
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Ooops, jag skickade min kommentar innan jag var riktigt klar.

Tänkte bara oxå säga att jag trodde att MOR skulle ha någon klapp med hem från Kungliga Hufvudstaden, men se det var dåligt på den fronten. Jag är ärligt talat lite orolig... det finns ännu ingen klapp här hemma åt mig, jag har kollat överallt nu när MOR varit iväg. Men inte kan hon väl ha glömt bort att jag oxå skall ha någon klapp?

2007-12-16 @ 23:53:55
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0