Campingliv

Ja kära vänner. Jag sitter här och skriver utanför vårt tält. Stället vi är på ligger mitt ute på landet. Mellan Karlstad och Sunne, på en kursgård. På ena sidan finna skogen, på andra åkrar. Det är nära till flera sjöar och vi har varit och provat en idag. Jag har provat rättare sagt, tvåbeningarna har inte badat.

Igår fick jag mest åka bil och det var inte alls kul. Men sedan kom vi fram, satte upp tält, vi hämtade Syster Yster vid tåget och allt blev mycket roligare. Fast jag var nog stressad på kvällen för jag kräktes upp min mat. Men sedan fick jag av mattes mat som var pastasallad med extra mycket kyckling. Ja, någon sallad åt jag såklart inte men väl pasta och kyckling. Vårt läger var inte helt klart förrän mycket sent i går kväll.

Imorse vaknade matte och jag strax innan åtta. Yster vaknade inte förrän en timme senare så matte och jag fixade med lite av varje. Sedan när Yster kom upp blev det frukost och efter många om och men kom vi iväg till badsjön.

Det finns en hund som tillhör familjen som har kursgården. Men hon vill inte leka med mig. Hon är mycket mindre än jag och så är hon gammal. Jag försökte få igång henne men hon bara morrade åt mig. Lite ledsen blev jag för det faktiskt.

Under kvällen har alla som ska vara med på kursen anlänt. Det är en himla massa folk och jag har haft fullt upp att hålla reda på dem. Sedan har vi gått en runda också och nu är jag helt trött efter kvällsmaten. Det är ansträngande att vara på kurs minsann. Men matte och Yster är nöjda med campinglivet. Utanför tältet har matte skruvat ner en sådan där otäck skruv som man kan binda mig vid. Har en känsla av att jag kommer att få ligga lite där ibland. Men det går väl an, det ser ändå ut att bli en del kul för min del. Här finns inte jättemycket skogsvägar så det blir nog mycket simträning istället och det har jag verkligen ingenting emot.

Mitt mobila bredband verkar fungera bra fast det tar en himmelens tid att ladda upp bilder och batteriet räcker inte just nu. Bäst jag skickar innan det tar slut. Måste ladda tills imorgon.

Natti-natti. Jag rapporterar snart igen härifrån.

/Lakrits på meditationskurs

Kommentarer
Postat av: Lakrits mattes medicinsyster

Vad kul att det verkar bra. Du får väl ta dig en morgonmeditation du med vid den där nedskruvade skruven. Så blir det säkert någon simtur sen när ni alla är färdigmediterade. Själv ägnar jag mig åt fysisk yoga på kvällarna. Men det vet jag att du redan kan. Din nedåt- och uppåtseende hund i mitten av sohälsningen är alldeles säkert smidigast av alla. Ser fram emot att få höra mer om ert liv på läger!

2007-07-13 @ 22:02:52
Postat av: Wallander

Härligt att höra att ni kom fram ordentligt och extra kul att det mobila "SIM-kortet" tillslut blev fixat. Nu missar varken du eller jag vad som händer där & här. Bada på för mig & Guinness också!

2007-07-14 @ 01:06:37
Postat av: Elliot

SIM-kort är bra att ha när man är nära en sjö hihi!
Jag menar ifall man inte har någon sim-skola eller sim-dyna i närheten.....
Jag kan oxå meditera tror jag...för då hämtar jag min(ganska smutsiga)panda sen ligger jag o "tottar"på den tills jag nästan faller i trans.SEN är jag pigg som en mört igen...
Puss o kram från Elliot

2007-07-14 @ 14:00:53
Postat av: Lakrits

Matte säger att jag har tagit simborgarmärket för jag simmar så duktigt. Och så har jag tagit baddaren också för jag har doppat huvudet så många gånger under vattnet.

2007-07-16 @ 10:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0