Flygplatsbesök

I eftermiddags åkte matte och jag iväg till flygplatsen som ligger bara fem minuter bort. Det var ganska kul faktiskt. Tanken var visst att jag skulle få titta på folk och lära mig att inte bli så uppjagad. Fast det blir jag inte av människor. Men visst fanns det gott om människor där. Lite läskigt var det när vi gick igenom säkerhetskontrollen. Egentligen får man inte gå igenom där om man inte ska resa men matte snackade in sig, sade att vi var där för att miljöträna mig.

På hemvägen åkte vi om Svedala. Jag väntade i bilen när matte gick in på ICA. och det visads sig vara värt besväret att vänta för hon kom ut med sex stycken märgben (som nu är infrysta), ett kilo grislever samt grishjärta (ska stekas imorgon av dagismatte) samt välling för ett par månader. Ingen dålig utdelning måste jag säga. Fast matte säger att jag har lagt på mig några hekto igen så det blir väl lite mindre frikostigt med godis ett tag. Fast jag brukar ändå få även om jag inte får lika mycket. Det blev ju en del extra när vi var iväg på kursen och sedan har det fortsatt så av bara farten. Tydligen går det inte i längden säger matte. Och för all del, jag vill ju inte bli tjock!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad snälla dom var där på flygplatsen som lät er gå in för att du skulle få lite träning. Jag tycker att MALMÖ Airport låter lite fräckare än Sturup, men jag förstår inte varför flygplatsbyggnaden måste vara så förbaskat ful (här stämmer uttrycket GULT är FULT tycker jag).
Jag har oxå lagt på mig lite under semestern, får se vad MOR kommer att göra åt detta. Förmodligen ingenting...

2007-07-30 @ 01:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0