Halskoll

Åh, detta eviga gluttande i min hals. Imorse var det dags igen. Jag mår inte alls dåligt men matte är ju jämt orolig att det är något. Och inte ser jag vacker ut i halsen trots alla piller jag har fått. Så nu skulle visst matte höra med veterinärerna igen. Suck. Jag tycker inte om min hals, den orsakar mig en massa problem. Det är otäckt att bli tittad i halsen och inte hjälper det att jag gnäller, matte trycker ner tungan ändå och tittar ner. Okej att jag får en godis sedan men det är knappast värt det hela kan jag säga. Jag tror matte går och grunnar på om jag inte ska få borttaget de där mandlarna. Men det verkar ju läskigt. Urk. Kanske gör ont och är obehagligt. Fast stället där Elliot fick gjort sitt verkade ju okej. Vi kanske ska gå dit i så fall men de har nog semester lite till så vi får vänta tills de är tillbaka. Elliot, fick din matte vara med inne där du opererades? Jag blir säkert jätterädd om inte matte får vara med mig. Snyft. Men jag hörde att du fick ha någon gosedjur med dig. I så fall tar jag TT (Tommy Tvättbjörn). Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Nä du inga mattar får vara med på operationen!Det är ju viktigt att det är helt sterilt o så.Tror inte att du behöver bekymra dej heller för man är faktiskt inte ett dugg rädd för man får en lugnande spruta innan man åker in i buren.
Sen när du vaknar så e de klart!
Ja jag fick ha med mej ett gosedjur men jag visste inte det innan så jag hade inte valt ut mitt bästa.Fast....han hade ändå kanske inte fått vara med...för han...Pandan....hrm är ganska smutsig(å min matte får inte honom riktigt ren hur många gånger han än åker i tvättmaskinen,men berätta inte de för någon).

2007-07-31 @ 14:42:51
Postat av: Lakrits

Nä...matte misstänkte ju det där med att det inte får följa med någon in. Fast om hon byter om till operationskläder kanske? Hon är ju van vid procedurerna från kirurgen, borde väl inte skilja så mycket. Tror hon har lite svårt att lämna över mig i någon annans vård, hon vill ha koll.
Nä...ska inte berätta för någon om Pandan. Självklart inte!

2007-07-31 @ 23:12:30
Postat av: Wallander

Lakrits, det är kanske lika bra att få bort dom där jäklarna så att du kan bli fri från dina besvär. Jag tror att din matte kan vara lugn, du kommer att vara i goda händer och strax efter att du vaknat så finns hon där vid din sida igen.

2007-08-01 @ 00:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0