I sommarens soliga dagar...

...eller inte. Nä, det har regnat hela dagen idag men jag har ändå varit ute på mina rundor. Morgontur med matte, dagstur med dagis och kvällstur med matte. Men blött var det, jag fick torkas med handduk när vi kom hem igen ikväll. Matte tänkte som så att det var inte lönt att gå en kort runda för vi blir ändå så blöta och då kunde vi lika gärna gå den vanliga.

Det har varit en lugn innedag. Jag har gnagt ben och slappat mest. Kollat in dagismatte en del, spanat på en besökare och lite annat smått och gott. Ibland är det faktiskt skönt med sådana dagar för om det är fint väder är jag så mycket ute att jag blir helt trött av det.

En dag kvar för matte att jobba av den här veckan. Tiden går fort.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Har det bara regnat hos dig? Här har det fullkomligt vräkt ner ända tills ca 22.45.
Men det var kanske bra för dig att få en riktig "vilodag", nu när du påbörjat en ny meducinkur.
Tiden går skit fort, MOR har snart bara 3 veckors semester kvar.

2007-07-06 @ 00:06:01
Postat av: Lakrits

Nä...jag har förstått att det har kommit massor med regn runtom i Skåne. Fast i Stockholm var det sol hörde jag via Syster Yster. Så olika det kan vara. Jag hoppas det inte blir så blött när vi ska tälta. Men matte som är logistik-ansvarig för projektet har skaffat extra presenningar om det skulle bli väldigt blött.

2007-07-06 @ 08:18:45
Postat av: Wallander

Vi bor tydligen i fel landsände för tillfället. Förhoppningsvis så skall vädret bli bättre igen och jag skall hålla tassarna för er när ni är iväg. Tur att din matte är ansvarig för hon tänker alltid på allt och alla.

2007-07-06 @ 09:21:18
Postat av: Elliot

Ja för tillfälle bara för tillfället bor vi i fel ände.
glömde berätta för er att Tessie´s matte var ute med mej i går kväll oxå.Hon e snäll hon=D
Efteråt skickade vi ett sms till matte där det stod:Elliot har b+k (ni får själv tänka ut vad det betyder)och pussat Tessie...mmmmmm(det sista var min egen kommentar).
Får nog köpa nåt gott till Helena i morgon på Teba...undrar om hon gillar tuggben....

2007-07-06 @ 21:09:54
Postat av: Lakrits

Verkligen snällt av Tessie's matte. Fast jag vet inte om hon gillar tuggben. Fast tvåbeningarna brukar gilla att få saker till oss hundar också så det går nog hem ändå tror jag. Kanske det finns något ännu godare. Jag kan tipsa om torkad lever som säljs i lösvikt. Det är så gott så gott.

2007-07-06 @ 21:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0