Igår...

...hände inget anmärkningsvärt men det var en bra dag ändå. Vi sov väldigt länge och gullade en bra stund innan vi gick upp, vilket var jättemysigt. Sedan gick vi promenad, tränade, matte fixade med lite av varje och sedan gick vi långtur innan matte åkte iväg på kvällen. Vi fick förbi en gammal dam som bor i ett jättemysigt hur inne i skogen också och hörde hur hon mådde. Hon hade nämligen haft vattenbrist och mattes pappa hade fixat brunnen åt henne. Matte och hon snackade en del och jag uppfattade att hon ska ha hundbesök i slutet av veckan. En leksugen labradortik. Jag och matte ska nog dit och kolla läget på fredag kväll eller lördag.

När matte sedan åkte iväg hängde jag efter hennes föräldrar för de skulle grilla korv. Mitt beteende lönade sig också för jag och Knappen fick vars en korv när de grillade. Mattes mamma har varit himla magsjuk så hon kunde inte äta så mycket men då blev det ju desto mer till oss hundar. Fast det har varit fasligt synd om henne i helgen ändå för att vara magsjuk är minsann inget roligt.

Jag spanade flera gånger efter matte och strax efter tio kom hon. Hon hade haft trevligt med några vänner i Lund. De hade ätit på restaurang och pratat. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Men det är inte ofta som matte lämnar mig kvällstid så det får väl gå. Det är ju inte alltid vi fyrbeningar kan vara med överallt. Jag vet ju vad matte tycker om det men tyvärr kan hon inte påverka allt här i världen.

Vi kom i säng sent inatt för mattes pappa ville så gärna att de skulle titta på en film. Matte har ju inte kollat film på år och dar och hon gick faktiskt med på det till min förvåning. Jag försökte ligga i närheten men tv:n skränade så illa att jag fick lägga mig i ett annat rum. Till slut kom vi i säng och det var tur för vi skulle ju upp i hyfsad tid för att åka till Lomma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0