Jag = välartad

Jag har hört många säga till matte att de tycker jag är så duktig. Inte vet jag vad särskilt jag har gjort men det är ju trevligt. Men jag har ju gjort mitt bästa för att charma dem och de flesta har jag väl lyckats med. Sedan är jag ju lugn när jag är med matte och det är ju mest då de ser mig. När jag är själv ligger jag mest i bilen för vädret har varit lite instabilt och eftersom det är så tidigt på morgonen första omgången är det blött och kallt i gräset.

Bilen är okej, jag gnäller några ensamhetsgnäll men sedan somnar jag oftast. När matte och Yster hämtar mig blir jag såklart jätteglad, rycker till mig en leksak och snackar för fullt. Då kan nästan ingen motstå mig tror jag, för alla börjar skratta och många vill klappa mig. Men jag springer inte fram till alla, bara till dem jag känner gillar mig. Det är en del som har hund, jag känner att deras bilar luktar nämligen.

Igår var jag, Yster och matte och badade allihopa och det var jättemysigt. Jag simmade så jag var helt slut. Sedan åkte vi till Sunne och köpte glass och jag fick en hel del av både Yster och matte. Det är så gott med glass, ungefär som välling fast mer svalkande när det är varmt, vilket det var igår. Idag är det ganska kallt igen och fuktigt. Inatt åskade det och regnade men jag bryr mig inte om det. Jag ligger ju tryggt hos matte.

Resten av dagen igår var lugn och skön. Jag umgicks med Yster när hon övade bas och matte var med på kursen, sedan vilade jag mig i bilen på kvällen. Nu på morgonen har jag också sovit där en stund men snart ska nog jag och matte åka på ett sista bad (fast matte fegar ut för hon tycker det är för kallt). Imorgon åker vi hem och då hinns det nog inte med något bad skulle jag tro. Det har varit en skön tid här och jag gillar att tälta för det blir så naturnära men jag längtar faktiskt lite hem också. Vill ju träffa mina kompisar.

Matte är lite rädd att vi kommer att vara helt off träningsmässigt när vi kommer hem för vi har verkligen inte gjort något alls. Men jag tror det ordnar sig, vi har ju tid på oss vet jag.

/Lakrits den välartade


Kommentarer
Postat av: Wallander

Du är en duktig tjej, men man kan inte ALLTID vara perfekt.
Förstår att du charmar alla. Mig fick du också på fall dierkt.
Bad & glass i stora lass, ja det hör ju sommaren till. Synd att vädret blivit lite sämre. Vi hade strålande sommarväder igår, men idag är det grått och mulet och "man" varnar för rejält åskoväder.
Vi har inte heller tränat, blir lite komplicerat när MOR har både mig & Guinness. Men det blir träning på Torsdag om du/ni har lust.
Hoppas ni får en trevlig kväll i kväll. Spara lite på rösten bara, den behövs till vårt band som nu fått ett namn: Walle And The Flatters! Fan vad kul vi skall ha det.

2007-07-17 @ 10:07:16
Postat av: Elliot

Ooooohhhhh!Jag gör vågen för den välartade!
Jag förstår att du nästan tvingar dom att gillar dej för vad händer annars?.....Jo du ser besviken ut...å de vill man ju inte....
På torsdag kan inte vi komma o träna för matte jobbar ifall ni inte vi ha mej med själva förstås...nähä inte de!?

2007-07-17 @ 14:48:37
Postat av: Wallander

Lakrits har en besviken-min, jag har en tyckasåhimlasyndom-min, Elliot vad har du för min?

2007-07-17 @ 18:36:07
Postat av: Elliot

Hm....ingen alls tror jag....eller kanske dumstrut....ibland ser jag lixom förvånad ut typ:VA DÅ???!!

2007-07-17 @ 20:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0