Lustig träning...

...idag på Lomma BK. Jag visste att tvåbeningarna skulle fixa med något men jag trodde ändå det skulle bli en del tid över till att träna och busa. Men matte, Helene och Ann slet och släpade med att räfsa ihop gräs. Apellplanen såg nämligen ut som en nyslagen äng för gräset hade varit så himla högt när det klipptes. Jag fick ligga vid "skruven".
 image127
Här ligger jag...lite suddig bild men det är ändå jag.


image128
Helene och Wallander slet på sitt sätt när Wallander hade smitit till mig för att dela ut några pussar...

image129
Fast mest slet tvåbeningarna med gräset... Här är det Helene med Wallander...

image130
Och Ann med Elliot...

Till slut när mattarna inte orkade mer så fick vi hundar åka höskrinda. Så här såg det ut:

image126
Från vänster...Elliot, jag och Wallander

Vi fick springa lite och busa också men matte blev lite purken för att jag struntade i att komma till henne när hon ville och så smet jag lite också. Hmm...inte bra. Men det köptes ändå märgben på vägen hem och något annat smaskens som jag tror är nötlever som ska stekas. Mmmmmm. Märgbenen har det tyvärr varit för blött för eftersom de helst ska ätas ute men ett grisöra fick jag i alla fall och det är ju inte så illa.

Det blev en blöt skogsrunda ikväll. Regnet skvalar och matte är lite hängig. Tycker att det känns som höst och så. Imorgon börjar hon jobba igen, kanske är det därför hon är hängig. Fast hon trivs ju bra med jobbet, det är bara morgnarna som är tuffa. Jag tror också hon går och grunnar på hur hon ska göra med jobb och så till hösten när hon ska skriva sitt examensarbete. Jag tror hon helst vill ha tiden till det och mig nämligen och inte jobba för det blir för stressigt. Jag tycker såklart hon ska vara ledig. Jag avstår hellre från både leksaker och godsaker mot att jag får ha matte mer tid hos mig. Om hon nu måste spara in på något alltså. Men vi får se hur allt utvecklar sig. Jag tänker också att det skulle vara kul att komma till Stockholm på en lite längre visit och det går inte om matte jobbar. Ja...det ordnar sig nog på sikt. Ibland tänker matte lite för mycket men det är ju bra att planera också. Inte lätt alltid att hitta balans.  

Har en känsla av att det inte blir så mycket mer utevistelse ikväll. Eller kanske en liten runda. Får se, det beror på hur trött matte är tror jag. Regnet lär nog inte sluta förrän imorgon. Det har verkligen varit en blöt sommar, men jag bryr mig egentigen inte så mycket. Tycker mest det är skönt när det inte är så fasligt varmt.

Tänk om matte kunde steka levern ikväll, då kanske jag får smaka. Namnam.

/Tiggeriexperten

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja det blev en lite konstig dag, jag hade faktiskt hoppats på lite träning & mycket bus.
En bild hade definitivt inte behövts vara med, ni förstår säkert vilken jag menar.
Skitväder har det varit och det har inte blivit speciellt mycket utgång.
Min MOR har oxå varit hängig sedan vi kom hem, undrar om din matte & min MOR smittats av varann.
Hoppas det blev någon lever... och du hälsa din matte och säg att hon inte skall oroa sig för mycket. Hennes sista terminsarbete kommer att gå som en dans. Om hon väljer att jobba mycket, jobba lite eller ingenting alls i höst kommer att lösa sig. Hon skall bara göra det som känns absolut bäst för henne själv.

2007-07-22 @ 23:07:08
Postat av: Elliot

F-n vad vi blir bra på bild =D
Det är mer än man kan säja om sin matte hihi!

2007-07-23 @ 13:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0