Pussbrist

Igår kväll gick jag och matte och hälsade på en gammal dam som bor inne i skogen. Hon skulle nämligen passa en labdadortik som är tre år till sina barn. Det fick vi nys om förra helgen och igår kväll travade vi dit. Bella hette labradortjejen. Jag tänkte att hon skulle vilja busa och pussas men hon var faktiskt ganska tråkig. Inget pussande, knappt något bus. Matte säger att jag var ofin för jag försökte hoppa upp på henne och visa att jag var starkare. Och det var kanske lite onödigt men hon var faktiskt lite lustig också den där tjejen. Ville bara ha godis istället för att leka. Okej, godis är gott men leka är bättre.

Men det var ändå trevligt att hitta på något och stifta bekantskap med en ny hund. Fast mina kompisar är bättre på att pussas. Saknade dem lite faktiskt, jag har pussbrist tror jag bestämt. Elliot och Wallander...så kan jag inte ha det!


Kommentarer
Postat av: Elliot

Grejen är att jag vågar nästan bara pussas när jag är själv.Annars har lixom Walle mer ensamrätt....

2007-07-28 @ 17:19:53
Postat av: Lakrits

Jag vill pussas lika mycket med er båda men Walle är mer framfusig än du som är lite mer finkänslig skulle jag tro. Vi hade bra pussning i ditt kök!

2007-07-28 @ 18:09:48
Postat av: Wallander

Ensamrätt & framfusig, jag ni ser allt lite olika på saker & ting.
Elliot, jag kan hålla mig lite bakom kulisserna nästa gång om du vill, men då får du allt visa framtassarna lite direkt.

2007-07-30 @ 01:26:36
Postat av: Wallander

Lakrits, pussbrist att är en åkomma som är himlans lätt att komma tillrätta med, så var inte orolig. Det hela är nog avhjälpt redan på tisdag skall du se!

2007-07-30 @ 01:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0