Skön dag

Idag började vi med att sova ut ordentligt. Så skönt det var att ligga och gosa en lång stund innan vi steg upp vid halv nio. Sedan började matte stöka i köket, hon bakade paj som hon skulle ha med sig till en kompis som också heter Marie. Hon har nämligen ett hus på landet utanför Malmö tillsammans med sin sambo men huset är under renovering så man kan inte laga mat där. Alltså fixade matte fika och tog med.

När pajen var klar gick vi på en rejäl skogsrunda innan vi åkte. Det tog inte lång tid att köra dit och när vi kom fram hoppade jag rakt i famnen på en annan hund som bor i huset bredvid mattes kompis. Det var en gordon setter tjej på fem år. Hon var ju mindre än jag så jag tänkte att jag snabbt skulle visa vem som bestämde men tji fick jag. Hon styrde och ställde och jag fick knappt en syl i vädret. Matte bara skrattade, sade att jag behövde det. Förstår inte vad hon menar... Men i vilket fall som helst hade vi riktigt kul. Sedan fick jag ett märgben att gnaga på medan tvåbeningarna fikade. Sedan gick vi en liten promenad och så var det dags för hemfärd.

Resten av dagen har varit lugn. Jag har varit trött så någon träning blev det inte. Imorgon får vi väl försöka lite. Imorgon kväll ska matte förresten iväg själv. Hon ska äta på restaurang med några kompisar och jag får inte följa med dit. Taskigt. Men jag ska få korv av mattes föräldrar har jag hört för de ska ha korvgrillning.

Nä, nu är jag så trött att jag knappt kan träffa rätt med tassarna på tangerntbordet. Dags för sängen.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Förstår att ni tyckte det var skönt att få sova ut lite imorse.
Ibland tror jag att det är bra att vi sätts lite på plats så att vi inte blir för "kaxiga", men bara lite.

2007-07-21 @ 00:04:18
Postat av: Elliot

Lakrits,du o din matte har ju blivit överbra på att vila,sova ut o gå och lägga er i tid!Jättebra!
Fråga din matte ifall hon inte kan ta med en "doggybag"från restau-matstället!
Mina människor var på Sjöbomarknad i går och dom hade faktiskt den goda smaken att köpa med sig en del knorrar till mej å de e bra för det tyder på att dom tänker på mej även när jag inte är med.

2007-07-21 @ 14:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0