Slappedag

Idag har det varit en riktig slappedag för min del. Matte fräste iväg och gjorde några ärenden runt lunchtid, var borta två timmar ungefär men då tog jag det mest lugnt. Sedan har jag såklart badat och kollat in lite saker i trädgården, funderatlite över den svarta tulpanen och varit ute på långpromenad. Men ingen träning, inga aktiveringsleksaker, inget spårande etc.

Jag har såklart varit ganska nyfiken för mattes pappa har eldat en massa. Han har nämligen sågat ner träd och idag var tydligen en bra dag att elda upp allt skräp. En del har blivit brasved men alla grenar och allt smått gick upp i rök idag. Jag fick inte komma i närheten när det brann men nu på kvällen fick jag följa med matte bort och inspektera. Fast jag höll mig på behörigt avstånd från askan och glöden!

Skulle vi inte kunna grilla korv någon kväll på lämpligt ställe med "spårgänget" i sommar. Det vore kul tycker jag. Och så ska vi hundar få korv också så klart. Hot dogs kanske.

Imorgon ska matte till jobbet. Synd tycker jag så klart men hon jobbar bara en och en halv vecka till nu sedan är hon ledig lika lång tid. Får se fram emot det när jag saknar henne. Fast det händer ganska mycket kul om dagarna när hon är borta eftersom det är full aktivitet på tomten. Nu ska väl snart grönsakerna plockas upp också och jag anmäler mig som grävare på studs. Så slipper mattes mamma anstränga sina händer, hon har ju en del besvär med värk och så. Jag hjälper till med allt jag kan. Förra sommaren när jag bara var liten rensade jag rödbetor och annat nyttigt. Jag bet av den där "roten" som är på rödbetan. Matte höll fram dem en och en och jag bet till. Det var skitkul.

Jag har förresten skaffat mig en egen e-mail adress. Den är [email protected]. Helt logiskt eller hur? Om man vill skicka bilder till mig eller så kan man använda den. Man kan såklart skicka till matte också men jag tyckte det var lite kul att få en egen adress.

G'natt

/Lakritsen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Grillkväll, låter skitmysigt. Hotdog-korv har jag inte fått sedan det var avslutning på lydnadskursen, och det var så smarrigt att jag allt kan tänka mig en igen.

2007-07-02 @ 01:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0