Spännande helg

Äntligen fredag. Fast veckan har gått ganska fort ändå. Nu har jag matte på heltid i två dagar. Och så ska det hända en massa spännande. Imorgon är det Teba-tur och så får jag träffa Elliot också. Kolla in hans trädgård kanske? Har hört rykten om det nämligen. På söndag förmiddag ska det bli spår och så på söndag eftermiddag kommer Syster Yster, mattes vildsyster och hälsar på. Hon är rolig kan ni tro, hittar på ännu mer knasigheter än matte. Hon har dessutom fyllt år och ska firas i efterskott. När det är sådana festligheter brukar det bli lite extra gottis till mig också. Kanske ett märgben om man har tur. Nu har jag haft godisstopp i två dagar. Om livet hade varit lite rättvist hade matte också haft godisförbud men hon fortsätter att vräka i sig. Det är ingen reda någontans tycker jag.

Nåväl, innan vi tar itu med helgens projekt och roligheter ska vi sova ordentligt och inte alls gå upp så tidigt som vi brukar. Härligt! Både matte och jag tycker hemskt illa om att gå upp tidigt. Man har ju liksom precis kommit till ro och så ringer hennes otäcka klocka. Åtminstone känns det så. Jag sover ju vidare sedan när matte har åkt men hon får absolut inte sova i bilen och helst inte på jobbet heller. Och det går väl bättre och bättre för henne. Hon trivs väldigt bra på jobbet i alla fall.

Nä, nu tycker jag att jag ska få något litet kvällsmål så att jag klarar mig tills imorgon bitti. Tack och lov har det inte blivit indragningar på den punkten.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vi verkar till att få en trevlig helg allihopa. Imorgon när mina 2-beningar skall på konfirmation så skall jag få vara hos Guinness & Bigglo. Sedan skall vi som sagt spåra på söndag.
Din helg är lite mer "späckad" men det brukar de ju vara så det är inget ovanligt. Kul att SysterYster kommer på besök igen. Du får gratta henne i efterskott även från mig.

2007-07-06 @ 23:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0