Vardag igen...

Nu är matte igång och jobbar igen. Synd tycker jag såklart men nödvändigt ändå. Men på kvällarna rår jag om henne. Igår var vi hemma och tränade lite apportering och gick långrunda. Ikväll åkte vi till Svedala brukshundsklubb och tränade lydnad. Det var kul tycker jag att komma dit, jag har inte varit där sedan jag var liten valp förra sommaren. Där finns en separat inhägnad inne på apellplanen och där var matte och jag. Utanför fanns det hundar och jag sprang flera gånger iväg från matte och fram mot staketet men sedan vände jag och sprang tillbaka igen. Matte tycker det är bra att staketet är där och kanske tycker jag det också. För annars hade jag smitit till hundarna och då blir matte så sur. I slutet tränade vi lite på den större planen också och jag fick träna på hopp. Hindret var så högt som det är "på riktigt" alltså på tävling men jag klarade det utan att slå i.

Efter träningen åkte vi till Yddingen. Vi parkerade bilen och gick ner till scoutstugan där jag fick bada. Jag hoppade från bryggan och hämtade leksaker som matte slängde ut. Sedan bar det av tillbaka till bilen. Jag kände mig helnöjd med kvällen och nu har jag även fått min välling.

Imorgon blir det träning i Saxtorp igen, tror vi blir några fler än förra gången. Och så kanske det blir leverans av mina strutsgodisar. Hoppas hoppas.

/Lakritsen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag förstår att det är nödvändigt men förstår ändå inte varför 2-beningarna måste slita ut sig och jobba så hårt. Min FAR har slitit hårt så många nätter nu och så kommer lönekuvertet och visar en pyttesumma. Det är bättre att ha semester sa MOR, då får man mer pengar för...
Vad ni är flitiga som tränar... det har varit lite dåligt med det för min del. MOR har inte riktigt haft lust. Det verkar ju vara bra där på Svedala klubben eftersom att det oxå går att träna inhängnat. Hur högt var hindret som du hoppade över? Jag tyckte vi var duktiga som hoppade upp på hölasset i tisdags, för det var ganska högt när man tänker efter.
Jag förstår att du är nöjd efter din härliga kväll, träning, bad & välling.
Vi ses i Saxtorp imorgon och jag kommer personligen se till att strutsgodisarna kommer med till dig.

2007-07-24 @ 23:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0