Badtur vid Yddingen

Vid fyratiden bar det av till Yddingesjön. Vi mötte upp med Wallander och matte Helene och så parkerade vi en bit från sjön för man kan inte köra ända fram (bom i vägen). Men det gjorde inget för då fick jag och Walle chans att springa och busa på väg ner till sjön. Vi var ute i ett havrefält och susade, jättehäftigt att springa där och jaga varandra men mattarna var inte lika förtjusta.

Vi badade i flera små minisjöar fyllda med geggamoja och så rullade Wallander sig i hästskit (högljudda protester från tvåbeningarna).

Efter ungefär en halvtimmes promenad kom vi ner till sjön och bryggan. Där fanns även så att mattarna kunde sitta på en stock och dricka läsk och käka kanelbulle. Wallander och jag sprang direkt ut på bryggan

image91

Sedan hoppade i plurret, vi hoppade faktiskt båda från bryggan (från den långa delen). Rakt ut kastade vi oss! Sedan hämtade matte och Helene leksaker som de kastade ut till oss och vi hämtade.

image92

Jag snodde leksakerna för Walle mest hela tiden så han fick hålla till godo med ett näckrosblad ibland (bilden). Fast det fanns gott om leksaker så det var ingen fara. T.ex. fanns en superkul frisbee som Wallander hade med. Kanske att hans matte kan köpa en sådan till mig för jag tror matte har svårt att komma till den där affären i Malmö.

image93
Så ser frisbeen ut.

Naturligtvis sprang vi runt och busade uppe på land också. Jagade varandra och så.

image94

Vi gnagde märgben också. Matte hade med. Jag var skyldig Wallander ett sedan en vadslagning för länge sedan och så tyckte jag det var ett utmärkt tillfälle. Vi hade mysigt en lång stund med dem.

image95
Jag

image96
Och Wallander

Sedan tog mitt märgben slut och då skulle jag kolla in Wallanders. Men då sprang han iväg med det och så råkade han släppa det i vattnet. Det sjönk. Sedan blev det bad igen och därefter en stunds vila innan det var dags att gå tillbaka till bilarna, den här gången i koppel så att vi inte kunde gyttjebada eller rulla oss någonstans.

En jättekul utflykt var det i alla fall! Toppenbra av tvåbeningarna att ta ut oss så. Kanske blir det bad på torsdag i Falsterbo om allt blir som jag och Wallander vill!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag är mållös, säger bara:
VILKA UNDERBARA TIMMAR VI HADE TILLSAMMANS! Bilderna talar också för sig själv.
Jag ser redan framemot torsdagen, klart att det blir som vi vill, våra mattar gör allt för oss!!!!

2007-06-18 @ 00:22:46
Postat av: Elliot

Ja,ja bara strö salt i såren.....
Ni hade kul ni ser jag,å jag...ja vad ska man säja....jo idag har jag i varje fall fått tillbaka mina tuggben.Dom fick jag nämligen inte ha när jag var ny op.Alltid något..

2007-06-18 @ 12:58:33
Postat av: Lakrits

Elliot, det är verkligen synd om dig! Men vi får ta igen allt sedan när du får busa & springa igen. Vi utforskar bara lämpliga ställen så länge så får vi åka dit sen igen när du får lov att härja.

2007-06-18 @ 20:17:54
Postat av: Wallander

Inte meningen att göra dig lite ledsen Elliot, men vi tar igen det, var så säker...
Du får hålla tillgodo med kattmaten, tuggbenen och din privata badpool. Det är inte alla som har tillgång till allt detta under ett och samma tak.

2007-06-18 @ 23:19:28
Postat av: Elliot

Tack för de tröstade orden,det hjälper.....lite....men jag är nog lite martyr för jag gillar att plåga mej.Å sen gillar jag oxå att ni tycker synd om mej hihi!
Kramizar från E

2007-06-19 @ 00:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0