Ordningen återställd

Vilket innebär att matte har kommit hem igen. Jag följde med och hämtade henne vid tåget. Var dock lite trött vid det laget för jag hade hållit mig vaken hela dagen för att åka och möta henne. Så nu tänker jag vila mig. Vi har varit ute en liten runda i skogen dock och det kändes precis som vanligt. Tänk så fort allt blir som det brukar. Fast det varar ju inte så länge. Bara två dagar kvar tills fjällen. Har sett att matte redan har börjat lägga fram några småsaker som ska med. Imorgon ska det handlas mat till mig så att vi inte lider någon brist på det på en fjälltopp, det vore ju illa. Matte hittade en bra grej i hundaffären också sist hon var där, nämligen torkat kött. Det vägde knappt ingenting, vilket är bra i fjällen och det är ju utmärkt färdkost. Hon får skaffa lite mer imorgon.

Matte är glad att vara hemma men helgen har varit trevlig och givande och hon verkar ändå nöjd. Lite trött av allt pratade och socialt umgänge dock men hon hämtar sig nog snabbt igen. Det var avslutningen på en skrivarkurs hon var på. Hon jobbar nämligen med ett skrivprojekt lite vid sidan om allt annat hon gör och så har hon gått något som kallas distanskurs vilket är bra för då jobbar man hemifrån och träffas bara någon enstaka gång. Förra gången var i augusti förra året. Då var jag med och hade passning när matte var upptagen. Nu blev det för stökigt att ordna så jag fick stanna hemma. Nu är den kursen slut. Hon kunde visst gått ett år till om hon ville men hon har  bestämt sig för att skriva på själv nästa år utan kurs, hon vill inte ta på sig för mycket samtidigt (låter väldigt klokt tycker jag).

Jag har i alla fall haft en bra helg trots mattes frånvaro men det känns skönt att allt är som vanligt igen.

Dags för en vilostund.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att matte kom hem lite tidigare till dig idag.
Vad bra att allting har gått så bra för er båda och visst är det så att timmarna bara springer förbi även om det kan kännas lite tufft från första början.
Jasså din matte skriver också, då får vi hoppas att man får ett signerat exemplar så småningom om det nu är en bok hon skriver på dvs.
Skönt för er båda att fjällturen snart skall ta sin början, ni kan behöva lite miljöombyte båda två och jag är helt övertygad om att ni kommer att ha det så himlans bra & mysigt tillsammans.

2007-06-03 @ 22:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0