GRATTIS!!!

Jag vill skicka massor av hälsningar och pussar till alla mina kompisar från Nattkullen som fyller år idag. Hoppas ni får många roliga presenter och smaskiga godsaker.

God Natt!

/Lakrits


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej du!Sa jag inte att ni skulle sova sju kvart i timmen va?Å ändå e ni uppe!Men de e klart denna gång är det ju för en god sak,nämligen för att gratta oss!
Jag har öppnat,nä fel.Matte har öppnat ett av paketen som jag fått av dej.Hon sa att det var den finaste hon sett!Så jag litar på de hon säjer.Den var i varje fall "skitfräck".Det är minsann inte alla hundar som har egen "registreringsskylt"att ha i bilen!
Tusen pussar till dej från mej.
Hälsa din matte att hon är väldigt påhittig=)
Hälsningar från 1-åringen Elliotten

2007-03-22 @ 00:13:08
Postat av: Lakrits

Ja, vi tyckte det var lite fräckt med en sån där skylt och vi har inte sett att några andra hundar vi känner har sån. Matte hjälpte mej med beställningen för det var lite väl krångligt för lilla mej.
Matte tassade till sängs relativt tidigt ändå fast hon gick upp halv sex och då är jag så sömnig. Jag ligger kvar tills hon kommer och hämtar mej för promenad, då är det dags att stiga upp. Sen får jag ju vila på dagen annars orkar jag inte med allt kul jag vill hitta på. Men på lördag har matte lovat mej sovmorgon. Då ligger vi och gosar en lång stund innan vi går upp o det är supermysigt. Jag har en egen stor biabädd men jag brukar ju sova hos matte ändå för det är så skönt att ligga nära. Det tycker nog matte också för hon verkar så nöjd när jag kommer upp.
Jag har fått en ny sele som matte säger jag ska ha när jag spårar. Jag är egentligen inte så förtjust i att hon sätter på mej saker men den här var ändå bättre för den jag hade innan var för liten. Det var den inte när matte köpte den men jag växte så förfärligt fort och till slut satt den för hårt. Synd för matte men vad ska man göra, jag kan ju inte rå för det.
Ser fram emot söndag, jag har förstått att jag ska få hitta på något annorlunda då. Men först fredag och sen lördag.

2007-03-22 @ 20:16:12
Postat av: Elliot

De ska bli så häfigt att hänga upp skylten på buren i bilen.Då får ju oxå jag en riktig identitet lixom.
Fast matte var inte klok igår.Hon försökte att ta foto av mej flera gånger med skylten om halsen!Jag liknade ju en sån där fånge man ser i filmer!!!
Vi får se senare om hur dom blev o ifall jag vågar visa dej o andra.

2007-03-23 @ 09:07:40
Postat av: Wallander

SKITROLIG IDÉ MED EN SÅDAN DÄR SKYLT, MAN BLIR JU ALLT LITE AVIS. DET ÄR TUR ATT VI HAR VÅRA MATTAR SOM KAN RYCKA IN MED EN HJÄLPANDE HAND NÄR DET BEHÖVS.

JAG HÅLLER MED DIG OM ATT VI FORTFARANDE MÅSTE VILA EN HEL DEL FÖR ATT ORKA MED ALLTING OCH ATT MYSSTUNDERNA ÄR BLAND DET BÄSTA SOM FINNS. JAG FÅR INTE LIGGA I MORS/FARS SÄNG BARA I LILLMATTES, MEN IBLAND KOMMER MOR OCH LÄGGER SIG DÄR OCH MYSER MIG, DET GÅR LIKA BRA!

DU LAKRITS NÄR DU HAR UPPTÄCKT HUR KUL DET ÄR ATT SPÅRA SÅ KOMMER DU AV GLÄDJE VILJA TA PÅ SELEN. SKIT I ATT DEN GAMLASELEN BLIVIT FÖR LITEN, DIN MATTE BORDE HA FÖRSTÅTT NÄR HON KÖPTE DEN ATT DU SKULLE BLI EN STOR TJEJ EN DAG. MIN MOR KÖPTE EN SELE SOM JAG KAN VÄXA I.

JAG LOVAR ATT DET BLIR RIKTIGT KUL PÅ SÖNDAG. DET KAN KANSKE KÄNNAS LITE LÄSKIGT FÖRSTA GÅNGEN DET SKALL MAN VARA BEREDD PÅ, MEN GANSKA SANBBT SÅ VÄNJER MAN SIG VID DE NYA DOFTERNA FRÅN BLOD & KLÖV.

PÅ ÅTERHÖRANDE!

2007-03-23 @ 09:16:44
Postat av: Wallander

ELLIOT, JAG HAR SAGT DET FÖRUT OCH SÄGER DET IGEN: DU FÅR SNART SLUTA ATT ACCEPTERA ALLT SOM DIN MATTE TAR SIG TILL MED DIG, DET FÅR FINNAS GRÄNSER.....

2007-03-23 @ 09:24:35
Postat av: Lakrits

Knasigt att fota dej med skylten om halsen. Men min matte är också helknas ibland. Fast till hennes försvar angående spårselen får jag väl säga att hon köpte den när jag var riktigt liten och då var den för stor men sen växte jag så förfärligt fort. Jag kunde ju inte gärna drunka i den från början.

2007-03-23 @ 13:18:25
Postat av: Wallander

Ja ja, bara försvara din matte det är rätt.

Men jag tror inte att du hade kunnat drunkna i selet, det har jag aldrig hört någon som gjort.

Jag fick mitt först när jag var 7 månader så det kanske är därför som jag har kunnat växa i mitt och att det fortfarande finns mer att spänna ut om det skulle behövas.

2007-03-24 @ 21:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0