Jobbigt...

Jag känner mig lite låg faktiskt. Såklart var det kul att träffa alla på träningen men det var lite knasigt också. Jag vill ju vara självsäker och så men just nu tycker jag det är så läskigt när matte går iväg från mig. Och så gör jag tvärtemot vad jag ska och sen kommer jag på att det är fel och undrar om hon ska bli arg. Fast idag var hon bra, hon blev inte sur på mig trots allt. Hoppas hon fortsätter så för jag kan liksom inte hjälpa att det är konstigt just nu. Virrigt i skallen och så. Visst verkar hon en smula bekymrad men hon säger ändå att hon tror att det går över. Jag hoppas verkligen det för så här vill jag inte ha det.

Nu går jag och lägger mig i mattes säng och snusar i hennes pyjamas.

/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Elliot

Var inte ledsen Lakrits-råttan.Vi är alla lite märkliga av o till(inte minst jag=( ).
Men det är bra att din matte försöker att inte bli arg och irriterad när du reser dej hela tiden för det kan göra att du blir ännu mera osäker.Eller va tror du?

Hoppas att det går bra idag när ni ska träffa "bilburmannen".
från lille E

2007-03-07 @ 10:18:33
Postat av: Syrran Vicka

Hej igen Lakrits...jasså du har börjat på en kurs igen -din matte verkar väldigt aktiv, tur hon valt en flatte! Don efter person! På lördag kan du vara lugn...då kan vi springa iväg båda två om vi måste sitta ensamma när de går iväg *hi,hi det blir kul*. Jag tycker det är bustråkigt att sitta still, så när matte ångrar sig och går tillbaka till mig -brukar jag snällt möta henne på halva vägen, men hon blir jättesur då -jag trodde hon skulle bli glad över att jag kommer springande mot henne...jag blev ju jätteglad att hon ångrade sig och kom tillbaka till mig! Ibland förstår jag mig inte på de tvåbenta! Det ska bli kul på lördag och jag längtar efter er alla syrror..hoppas du kan visa upp din nya bur!
Voff på dig//Vicka

2007-03-07 @ 20:11:31
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Vad kul att höra några gläfs från dej syrran. Tyvärr blir inte buren klar, den tar två veckor på sig minst. Han som vi var hos tog nämligen mått på bilen och så gör han buren för hand precis efter hur bilen ser ut. Verkar smart för då får jag så mycket plats som möjligt. Kanske det till och med blir plats till en liten myshörna med någon leksak och en vattenskål.
Jag längtar verkligen till lördag. Föreslår att vi lurar dom tvåbenta lite och tar en svängom. Hoppas inte matte läser det här bara...

2007-03-07 @ 22:33:22
Postat av: Lakrits

Du är så snäll Elliot. Och gullig också. Min favvis. Vi hade det inte lätt igår. Men det kommer bra dagar också snygging.
Tänk att jag ska få en lika fin bur som den du har. Bra att din matte tipsade min matte. Tjingeling

2007-03-07 @ 22:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0