Rådjur och pinnar...

Hej hej!

Jag är fortfarande lite seg efter resan men idag släpade jag ändå hem en stor pinne. Den var faktiskt längre än matte och jag bar den flera kilometer. En hel klunga rådjur dök upp på vägen och matte verkade lite orolig att jag skulle springa efter men då hade jag ju varit tvungen att släppa pinnen och så roliga är rådjur verkligen inte. Jag brukar faktiskt inte bry mig om dem alls och då tycker matte jag är så himla duktig. Fåglar däremot är en helt annan sak. Vad går upp mot att smyga på dem och skrämma upp dem. Hihi. Det brukar jag faktiskt få lov ibland fast ibland ropar matte tillbaka mig mitt i jakten och det är ju mindre roligt men jag lyder ändå. Jag är faktiskt inte alls så vild som hon påstår. Bara lite ibland.

Jag vill gå och lägga mig nu, ska se om jag kan locka med mig matte. Hon ska ju upp så förtvivlat tidigt om morgnarna. Imorse bara flög hon upp ur sängen för hon trodde att hon var sen och så blev hon jätteyr. Ibland är hon verkligen inte smart, det begriper väl vem som helst att man ska sträcka på sig ordentligt och gå upp långsamt. Dom där människorna...

Längtar tills imorgon kväll så klart när vi ses.

Nattpussar
/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Wallander

Rådjur i flock, jag har inte ens sett ett. Fåglar har jag rätt gott om i parken, jag brukar ligga och spana och sedan attackera, men jag förstår kanppt var dom tar vägen, de bara försvinner snabbt som attan.

Du måste ha det mysigt där du bor som kan springa så fritt. Att vara stadshund är inte alltid så kul, tur att man får komma ut i skogen då & då och andas in frisk luft.

2007-03-07 @ 23:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0