Tisdagsträning

Så var det dags igen. Det är ju länge sen man begrep vad det handlar om när matte tar med korven, tar på mig det där särskilda halsbandet osv. Idag var vi många hundar och det var kul. Särskilt roligt var det när vi hade tränat klart och jag fick leka med Wallander och Zingo. En utmärkt idé av Wallanders matte, hon borde fått en stor puss.

Träningen gick bättre än förra gången. Inte felfritt, jag smet två gånger men kom snabbt igen. Inkallningar och att sitta kvar gick betydligt bättre. Matte verkade nöjd också och det känns skönt. Men nu är jag trött. Zingo och Wallander mjölkade ur mig den sista energin när de gjorde gemensam sak och brottade ner mig. Och vad ska man säga...det är ju ganska mysigt ändå med grabbarna.

Vi gjorde en helknasig grej idag på träningen, nämligen bytte hundar. Matte fick Wallander och jag fick gå med Wallanders matte. Hon var bra men alla verkade lite förvirrade och jag hörde att Wallander blev kallad Lakrits varannan gång. Ibland begriper jag mig inte alls på tvåbeningarna. Det kändes i alla fall tryggt att komma tillbaka till matte sen.

Hoppas vårvärmen fortsätter att hålla i sig. Jag är ute mest hela dagarna och det blir man trött av vill jag lova. Igår fiskade jag upp en massa växter ur mattes föräldrars dammar och det var väl inte så poppis men kul hade jag. Får se vad jag ska hitta på imorgon. Jag har en hel natt på mig att fundera.

Snart vällingdags. Får väl gå och påminna...
/Lakritsremmen


Kommentarer
Postat av: Zappy

Jag hade gärna stannat och hjälpt dig i "buset" men min matte hade så bråttom hem. Det lät som ni hade urkul.

2007-03-14 @ 16:21:54
Postat av: Syrran Vicka

Hallå där Lakritsremmen *ha,ha* jag blir lite full i skratt när jag tänker på dig...att du var en sådan hetlevrad syrra. Det var i alla fall skönt att ingen gav sig på mig på valpträffen. Jag fick visserligen inte vara med så länge...det kändes inte så kul att behöva gå därifrån med husse, och ni fick ha min matte för er själva.
Jag har också haft en slags träning idag...min matte fick för sig att jag skulle gå ut själv med henne och då fick mamma Sella och syrran Mejra vara kvar hemma. Det kändes lite läskigt att gå där själv utan dem bredvid min sida som jag brukar och leka med. Matte lekte inte så särskilt bra...och inte sprang hon in i buskarna så där som vi brukar göra -och då gjorde inte jag det heller, sen blev det mörkt ute där i skogen...
Då verkar er träning bättre, fast jag skulle a l d r i g vilja byta matte, det förstår jag var lite konstigt! *hi, hi* jag har också grävt i jorden...det gör jag nästan varje dag och jag fattar inte varför husse blir så himla arg -det är ju nästan det roligaste som finns..han borde prova själv! Fast han gör tvärtom...han häller en massa ny jord hela tiden som vi kan sprätta omkring i -och då blir han ännu argare. Jag förstår mig inte på de tvåbenta - nu är det jättekul och mysigt ute. Det blir mjukt i marken och lätt att gräva, det luktar massor av spännande dofter. Herregud, då går där upprätt på två ben och skäller på en - de skulle använda alla ben och göra som vi. Då blev det nog annat ljud i skällan...de fattar ju ingenting!
Välling...*ha,ha* man är väl ingen valp heller - vi får fil - fast det där med korven lät gott...!
Näe, nu klagar matte högljutt att hon är trött och då betyder det snart godnatt!
Håll fanan högt Lakritsremmen - godnatt!

2007-03-14 @ 21:55:12
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Anonym

Jag tyckte det var en omväxlande men rolig träning. Jag tyckte du skötte dig ypperligt. MOR sa att du uppförde dig bra även med henne. Sedan att du blev kallad för Wallander ett par gånger spelar mindre roll i det stora hela, "kärt barn har ju många namn".
Att sedan få avsluta träningen med att leka med dig & Zingo, det var toppen.
Förresten, du har väl inte fått datorförbud, du har inte skrivit på 2 dagar? Du hittade väl inte på något riktigt busigt i Onsdags, eller?

2007-03-15 @ 22:26:48
Postat av: Wallander

Ibland förstår jag mig inte på varför man blir anonym? Men det var alltså jag som skrev inlägget ovan.

2007-03-15 @ 22:28:02
Postat av: Elliot

Wallander,man måste vara lite "diskret"när man är i din branch eller hur?

Ja jag undrade oxå ifall du inte fått blogga på ett par dagar.Även jag vill gärna veta om du hittade på något bus i onsdags.Jo förresten tror jag hörde något om damm och växter som hoppade ur av sig själv(hihi).Men i varje fall får du skriva lite om vad du gjorde igår torsdag.Att du hade trevligt besök osv.(bara ett tips alltså...)
hej hej från E

2007-03-16 @ 10:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0