Träning

Tack och lov fick jag ju komma på träningen trots det där med löp. Men visst, det var väl som matte hade sagt att grabbarna hade svårt för att hålla sej borta från mej. Dom var inte helt koncentrerade på vad som skulle göra, tror jag. Själv var jag väl ingen mönsterelev heller men inkallningarna gick ganska bra, det har ju varit lite trassel där en tid. Men jag smet en gång och det var ju såklart dumt men jag kunde bara inte låta bli.

Matte delade ut mina paket när vi var klara. Hoppas det blir bra. Jag fick ett smaskigt ben av Elliot och en jättefin påskpåse. Sen åkte vi hem och jag fick smaka på det smaskiga benet. Namn-nam. Matte påstod förresten att jag hade blandat stora och små bokstäver på lapparna på paketen. Vaddå. Huvudsaken det går att förstå. På datorn behöver man ju inte tänka så mycket på sånt man bara trycker ner tangenterna.

Matte är lite krasslig i magen tror jag (hon kanske har ätit för många märgben). Hon har vilat sej en bra stund i alla fall och det blir nog tidigt i säng. Hon var ju helkonstig i söndags sen blev det bättre men i natt var hon uppe och sprang och mådde inte bra och det blev inte mycket sovet faktiskt och hon kom hem idag och verkade inte bra heller. Dock tur att hon orkade till träningen annars hade jag ju blivit helt olycklig. Men jag tror hon stannar hemma från skolan imorgon och det har jag ju inget emot. Hoppas vi kan ha lite sovmorgon då.

Hälsningar från en trött tjej


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ibland är det inte för roligt med datorer, som t ex för en stund sedan. Jag hade då skrivit en lång kommentar och så gick det inte att skicka den....
Jag gör ett nytt försök här och nu igen.
Lakrits tycker du verkligen att det var konstigt att vi var svårkoncentrerade, det kan du inte mena. Du har faktiskt en hel del skuld till det hela. Jag hade i alla fall väldigt svårt för att släppa blicken/nosen ifrån dig. Du doftade så gott, godare än vanligt. Jag tror nästan att jag var i 7:e himlen ett tag då vi drog i väg på ett litet äventyr en liten stund. Synd att det tog slut så fort bara, eller vad tyckte du Lakrits?
Jag är imponerad, vilka fina paketisar du gjort åt mig (oss) med små trevliga kort också. Du är verkligen även en liten pysselgumma.
Ni är båda så goa kompisar, Lakrits & Elliot.
TACK FÖR ATT NI FINNS FÖR MIG!

2007-03-20 @ 23:49:10
Postat av: Vira

Tack för paketen till mig och Funny! Tyvärr så la matte dem högst upp på hyllan i köket men hon har lovat oss att få dem imorgon. Fyndigt det där med mobiltelefoner men jag tror inte jag bryr mig så mycket om dem längre eller så har familjen blivit lite ordentligare och lägger dem inte varsomhelst.
Och du det där med att bli så uppvaktad av killarna är väl helt naturligt! Vi tjejer måste få vara i centrum ibland öch en del killar har väl märkt att Lakritsgodis har större dragningskraft än vanligt godis.
Hej. hej från Vira

2007-03-21 @ 08:33:54
Postat av: Lakrits

Ja, visst är det trevligt att vara populär Vira. Jag förstod förresten igår att du inte längre äter så mycket telefoner men den här grejen är alltid mysig att ha (hoppas du inte har en sån redan). Hoppsan...jag ser att jag nog stavade fel till Funny. Visste inte säkert om det var u eller a. Men nu vet jag. Sorry Funny.
Visst var det härligt när vi stack iväg Walle men det var ju dömt att få ett snabbt slut om man så säger. Matte säger att jag är vild o galen o det har hon kanske rätt i ibland.
Inatt har jag gnagt ben och matte har gruffat lite över det. Men benet jag fick av Elliot var så himla gott. Jag bär runt på det överallt och matte skakar på huvudet. Ska hon säga som är en sån godisgris.

2007-03-21 @ 08:40:38
Postat av: Elliot

Vi var jättekassa på träningen igår eller hur?Kul att du gillade benet du fick.Men påskpåsen får du nog låta bli tror jag.Den är nog mest till din matte.
Men vad har hänt med din matte?Är hon dålig,bra,dålig?
Till sist:10000 tack för de fina paketen,har naturligtvis inte öppnat dom än men det där "hjärtpaketet"ser väldigt spännande(å gulligt) ut
kramizar från Elliotten

2007-03-21 @ 09:42:04
Postat av: Lakrits

Matte är på bättringsvägen men hon är lite hängig. Hon stannade hemma idag och vi sov ända till klockan åtta. Vet inte vad det var med hennes mage. Hon misstänker att det är någon slags infektion eller så har hon blivit allergisk mot någon slags mat (låter helkonstigt, mat som är så gott men hon är lite allergisk av sej tydligen). Jag vidhåller att hon nog har ätit för mycket av mitt godis får då kan man få problem. Jag misstänker också att hon jagar runt lite mycket (hon borde vara mer hemma hos mej så skulle det säkert bli bättre) och sover lite för lite. Hon får skärpa till sej helt enkelt så blir det nog bra. En uppfriskande skogspromenad kan nog också bättra på hälsan. Fast det är ganska kallt ute. Ja, inte för att jag bryr mej så mycket egentligen om kyla men var tog våren vägen?

2007-03-21 @ 09:58:12
Postat av: Elliot

Hej igen!Påminn din matte om att det är Internationella Sömndagen idag(samt även Vårdagjämning)ja menar så att hon ser till att komma i "loppelådan"i rättan tid o sover sju kvart i timmen :0)
Själv ska jag vara vaken hela natten,nä kanske inte men i varje fall till efter kl.00.00 för då borde man väl kunna få öppna någon av prestenterna i varje fall.....

2007-03-21 @ 17:22:24
Postat av: Lakrits

Ja öppna på. Måste vara svårt att vänta. Själv väntar jag på att vi ska gå ut och sen åka och visa bilen (min fina hundbil är tillbaka från verkstan) för burmannen så att han ser att den passar innan han gör den klar. Åh, jag längtar tills den är färdig och jag får åka i den.

2007-03-21 @ 17:34:22
Postat av: Elliot

Bra att ni fått tillbaka bilen.Det kommer att bli toppen med bilburen.Stor plats att bjuda in sina vänner i =0).Tänk va mysigt att sitta där o trängas......
Jag har börjat nedräkningen till PAKET-TIME!!

Glöm inte att sova,zzzzzz....zzzz...zzz..zz.-----

2007-03-21 @ 19:22:43
Postat av: Wallander

Vad skönt att din matte är lite bättre & bra att hon skolkade från skolan idag och var hemma och tog hand om både sig själv och dig lite extra.

Internationella sömndagen, kunde tro att det var nått sånt, för jag har varit extra trött, men det kan också kanske bero på gårdagens tuffa utmaning.

Vad bra att din bil är tillbaka och att din bur snart verkar att vara klar. Jag kanske också skall få en bur säger MOR (om det går till vår bilmodell). MOR har försökt att få tag i han som tillverkar dom, men har inte lyckats ännu. Mitt förslag om att annars köpa en ny bil av nytt märke röstades ner av FAR direkt.

Elliot, du verkar vara lika spänd som jag... jag ligger hela tiden och kikar upp mot paketen. Har också försökt att övertala familjen att vara uppe länge, men dom verkar ganska svårflörtade, säger att det är arbetsdag/skoldag imorgon så det gäller att komma i säng i tid. Dom säger också att det kan bli en lång dag imorgon, så att det är bäst att jag också får mina nattimmar.

Till sist, Håll ut, våren kommer igen förhoppningsvis redan tll helgen.

2007-03-21 @ 22:50:08
Postat av: Lakrits

Jag har faktiskt varit ganska trött idag jag också så kanske det där med Internationella sömndagen stämmer. Fast när vi tränade en stund var jag pigg. En sak fattar jag inte riktigt, nämligen varför man inte kan få lägga sej ner när matte går iväg för att sedan kalla på mej. Det är ju mycket skönare att ligga men hon kommer tillbaka då och "sätter upp mig" igen och så går hon igen och först därefter kallar hon på mej. Omständigt värre tycker jag. När jag går iväg är det fel och när jag lägger mej är det fel. Hon är minsann inte lätt att få nöjd min matte. Men hon verkade glad när jag kom tillbaka med den där saken hon kastar. Fast jag har lite svårt att se allvaret i det så som matte gör. Är inte den där saken till för att leka med? Hmm... kanske klarnar det med tiden.

Ja, buren verkade fin fast man såg ju bara skelettet till den än så länge. Den var lite för lång för bilen så han får ändra en smula. Det blev en dubbelbur trots allt fast det är ju meningen att jag ska åka i hela när jag är själv (så som Elliot gör). Egentligen vet jag inte varför matte ska ha en dubbel för om jag åker med en kompis vill jag ju sitta och trängas lite och mysa. Men matte menar på att det kostar så lite extra och att man då har möjligheten att sätta mellanvägg och att man inte behöver ångra sej sen. Krångligt och jag orkar inte med alla hennes tankegångar. Hon tänker för mycket, min matte. Alldeles för mycket. Fast när hon tänker ut roliga saker till mej så är det ju bra. Som att jag får leka med Elliot i skogen. Fast det blir väl inte lek med någon på ett tag nu om jag har förstått saken rätt. Men så småningom...

2007-03-21 @ 23:11:22
Postat av: Elliot

Just de.Det gäller att hålla ut!
Rätt tänkt de där med buren alltså jag menar att vi vill sitta o trängas.....

2007-03-22 @ 00:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0