Bättre dag

Idag har varit en bättre dag. Vi sov ganska länge, sedan frukost och efter lite vila för min del blev det en ordentlig promenad. Sedan pysslade matte vid datorn. Ett streck i räkningen var att jag plötsligt mådde ruskigt illa vid halv ett snåret och allt jag hade ätit till frukost kom upp i halvsmält skick. Matte = orolig men jag åt välling en stund senare och efter det har allt varit lugnt med mig. Jag är pigg och full av fräs. En lång kvällsrunda blev det också och innan det även lite träning som gick hyfsat till bra.

Imorgon ska jag till veterinären för att vaccineras. Inte så kul men det går nog bra. Det är väl bäst att man skyddar sig mot sjukdomarna om man kan.

Fjällen närmar sig med stormsteg. Jättesupertidigt nästa onsdag åker vi. Först till Stockholm och sedan på torsdag morgon till fjällen. Matte kom just fram till att jag får avstå från mina morgonägg (brukar få ett ägg på maten varje morgon) för det blir nog äggaröra annars om hon ska ha dem i ryggsäcken. Men torrfoder, vällingpulver, godis och kanske något annat gott får åka med. Och så en leksak kan hon nog tänka sig att bära på. Funderar på vilken som ska få följa med på äventyr. Kanske tvättbjörnen Tommy som jag fick av Elliot en gång. Eller vildanden Alva.

Nu är det snart dags för sängen för min del. Matte är nog uppe ett tag till kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jaha,är det inte den ena så är det den andra som skickar maten i retur!
Va får du ett helt ägg varje dag?Är inte det lite väl ofta eller?Det är väl bara gulan man brukar få?
Inte konstigt ifall du inte orkar äta upp din vanliga mat ibland med alla dessa extra "mator",ägg,välling etc.Själv får jag välling bara när vi varit och tränat som en liten x-tra påfyllning.Vi e ju stora nu o behöver inte så mycket annat.
Klart att du måste ta med någon leksak till fjällen.Ta någon favvis så du känner dej trygg.Själv hade jag nog dragit med mej min alltid lika smutsiga panda.Jodå matte tvättar den ofta men jag har lyckats att fixa så att den aldrig blir riktigt ren.Sen kan du ju ta med något foto på några söta o snälla kompisar =0).Bara som ett tips alltså...

2007-05-30 @ 23:31:38
Postat av: Lakrits

Det brukar vara gulan jag får, matte steker vitorna till sig själv. Matte har tänkt på att dra ner på äggätandet men jag tycker ju det är så gott. Men kanske varannan dag då. Vi får se. Som du säger är vi ju stora nu.

2007-05-30 @ 23:57:48
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Apropå mat...jag hittade en intressant sida när jag surfade runt. En massa mumsiga recept. Får väl övertala matte att prova något.
http://www.freewebs.com/voffebus/hemgjorthundgodis.htm

2007-05-31 @ 00:01:32
Postat av: Lakrits

Att jag mådde illa kan förresten ha berott på att jag åt sönder en sak och fick i mig gummibitar. De kom nämligen upp med maten. Inte bra. Matte får köpa mer hållbara saker.

2007-05-31 @ 08:52:40
Postat av: Elliot

Eller så kanske inte...jag menar mer hållbara saker.För ifall det inte är någon åtgång på dom så får vi väl inte plats själva snart för alla dina saker haha!
Har du förresten provat den flygande ekorren?

2007-05-31 @ 10:49:47
Postat av: Lakrits

Den är superlajbans. Men jag får inte ha den själv mellan lekstunderna för då tar jag sönder den. Ovanligt eller hur?

2007-05-31 @ 12:07:46
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Hoppsan...jag råkade ha ekorren själv i ungefär en minut och nu måste matte laga den. Förstår inte vad som händer...Och matte som avskyr att sy så innerligt. Men hon kan om hon måste och nu måste hon!

2007-05-31 @ 15:39:14
Postat av: Elliot

Säj åt din matte att hon inte behöver sy INNERLIGT.
Hon kan sy vanligt vet ja!

2007-05-31 @ 19:39:05
Postat av: Lakrits

Hon får sy hur hon vill, bara den blir lagad snabbt. Tills imorgon helst.

2007-05-31 @ 22:02:15
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Wallander

Du har mysiga dagar du tjejen!
Du får absolut kanske inte glömma en annan viktig sak, MYGGMEDEL, för visst kan det väl finnas gott om mygg i fjällen på kvällen, eller?
Jag tycker det hörs som om du börjat komma upp i Guinness klass gällande förstörandemomenten. Tur att din matte kan sy för annars kanske sakerna hamnat direkt i sophinken.
När MOR pratade i telefon tidigare ikväll, så hade jag & hon lite dragkamp med min lilla kanina-bebis. Snacka om vad paff jag blev, när jag rätt som det var stod där med ett öra i munnen. MOR tittade på förödelsen och konstaterade att här var det inte lönt att ens försöka sy fast örat igen (tyvärr).

2007-05-31 @ 22:39:34
Postat av: Lakrits

Snopet med kaninisen. Det är det jag säger...kvalitén är urusel.
Tror inte det har hunnit bli så mycket mygg än i fjällen. Men en flaska åker med för säkerhets skull. Matte fixar hela den där historien med myggmedel, kortisonpiller, förbandslåda och allt, både till hund och människa.

2007-06-01 @ 00:07:03
Postat av: Wallander

Din matte tänker då på allt!

2007-06-02 @ 12:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0