I ur och skur...

...spårar jag mig vidare genom livet och skogen.

Idag var det sista gången på spårkursen. Jag gjorde en utmärkt insats enligt matte. Spåret var det klurigaste hittills. Fyra vinklar, två stycken klättringar på spång över vattendrag och ett bloduppehåll. Vinklarna var inga problem, jag snusade ända ut och missade inte en blodfläck. Bloduppehållet var inte heller något problem för min nos men klättring på spång var riktigt läskigt. Men vad hade jag för val? Jag var ju tvungen att komma över för att fortsätta spåra. Så jag tog mot till mig och tassade försiktigt över. Det regnade och regnade och regnade och alla tvåbeningar muttrade över vätan. Själv brydde jag mig inte så mycket om regnet bara jag fick spåra. Alla mattes handdukar och trasor gick åt till mig, Wallander, Guinness och så några tvåbeningar också som torkade håret.

När alla hade spårat klart överlämnade tvåbeningarna presenter till Ingvar och Ann som tack för en rolig och lärorik kurs. Sedan bar det av i rask fart till Teba i Höör, en stooor hundaffär som dessutom hade jubileumsmässa idag. Där fick jag mest vänta i bilen. Lite trist men okej ändå för jag var trött efter spåret och jag visste ju att matte handlade till mig därinne. Efter lång tid kom hon ut med flera kassar och jag kunde lukta mig till att det var en hel del gott där. När vi kom hem fick jag en av sakerna hon köpte, nämligen en superkul boll med "handtag" så att den blir lättare för mig att bära runt. Jag såg också att matte hade köpt en urläcker sak, nämligen ett kaninskinn som man spänner om en av de där sakerna som jag ska springa och hämta och sedan lämna till matte igen. Men den där med kaninskinn vete tusan om jag vill lämna ifrån mig...

Ikväll har det grillats korv utomhus. Jag låg med min boll och myste i gräset och väntade på en korv som jag mycket riktigt fick när den hade kallnat. Nu har vi gått in för kvällen och matte ska sortera papper och fixa lite. Jag ska nog vila mig efter en givande dag. Imorgon vet jag inte riktigt vad som väntar. Sovmorgon till att börja med i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad roligt att du tyckte att spåret du gick idag var det klurigaste hitintills. Det var meningen tyckte min MOR när hon lade ut det. Det är inte bara din matte som tyckte du var duktig, min MOR tyckte också det.
Stort TACK för lånet av handdukarna. Jag skall se till att MOR lägger ner några i min bil också för det lär väl inte vara sista gången som det regnar!
Kul att presenterna uppskattades, det var lite av tanken, tror jag.
Så förvånad jag blev, dvs att din matte kom ut med flera kassar från TEBA. Hade jag inte i min vildaste fantasi kunnat tänka mig!!!
Du är allt en liten bortskämd vildhund, men var glad för det, det är bara så gulligt.
Skall bli kul att höra hur du fixar det där med kaninskinnet framöver. Ni kommer säkert att gå ett par tuffa matcher ihop, men sedan tror jag att din matte vinner över dig och du kommer att komma tillbaka med kanin-dummyn på snabba/lätta tassar.

2007-05-19 @ 22:34:00
Postat av: Lakrits

Jag bortskämd? Förstår inte alls...Har du hört den där låten "Jag är en liten undulat som får så dåligt med mat..." Jag håller på att skriva om texten till den...ska presentera den färdiga versionen för matte inom kort och se vad hon säger.
Du har nog rätt i att matte vinner kampen om kanin-dummyn men vägen dit kan bli mödosam för henne!
Handdukar i bilen är faktiskt ganska bra. Nu lånar jag ju så gärna ut mina men det kan ju hända att du blir drypvåt någon gång när jag inte råkar vara där.

2007-05-19 @ 22:42:39
Postat av: Elliot

Jag o Tessie satt oxå o väntade o väntade i bilen.Vilken tid det tog!Men många saker blev det...
Bra idé va att vi tipsade om den där stora bollen med handtag?Jag tycker oxå mycket om den som jag fick.

2007-05-21 @ 10:28:49
Postat av: Lakrits

Ja, det var verkligen superbra att du tipsade om bollen. Den är lajbans. Så bra att man kan bära runt på den.

2007-05-23 @ 10:47:31
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0