Bena är fulla av spring...

Ja, så är det. Jag är helt pigg och yster hela tiden. Full av spring och matte är inte odelat positiv till detta. När vi tränade i Lomma idag gjorde jag alla moment fint men jag smet några gånger. Bara till hundar jag känner så matte behövde inte känna sig utskämd. Och hon blev inte så sur. Klart hon låter purken när jag fräser iväg men när jag kommer till henne snabbt igen låter hon glad. Jag kollar jättenoga hur hon reagerar för det är ju inte så att jag vill vara taskig som jag smiter. Jag kan bara inte låta bli. Matte säger att jag har en raket i rumpan.

Vi körde in om hundaffären i Lund också på väg till träningen och jag fick välja lite godis. Inte alls dumt. Jag tänkte att jag inte skulle ta några rundor med tanke på kassen i bilen men så blev det så ändå. Det är därför jag aldrig vill lova något. Men som sagt, det var ju inga stora rundor alls. Och jag satt snällt kvar på alla inkallningarna, jag lade mig snabbt, stannade direkt, hoppade fint, höll fast apporten och var uppmärksam på matte. Då kan man väl få säga hej till en kompis.

/Raketen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Låter inte som om smitningarna var alls så farliga idag heller, det blir bättre & bättre dag för dag... verkar det som. Jag har faktiskt tänkt på en sak och det är att träningarna skulle bli lite väl trista utan att någon busar lite, tror jag i alla fall!

Jag hade oxå velat vara med och träna idag, men det var någon som inte alls var på humör för att ta mig dit och själv går det ju inte.

Mera godis, allt det som blev inhandlat på Teba förra veckan då, det kan väl inte redan vara slut?

2007-11-15 @ 23:21:19
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Nä....inte slut men delar är beslagtaget och undanstoppat till det där "jag vet inte vad". Och det var lite "jag vet inte vad" grejor idag också men lite fick jag välja själv. Jag vill också ha ett av de där jättestora "köttbenen" men jag fick inget för sist jag hade ett sådant åt jag i mig bitar och sedan kräktes jag. Kanske inte var så lyckat. Men benen ser väldigt spännande ut.


Synd att du inte kunde komma men det är kanske ett bra beslut av tvåbeningarna att inte träna om de inte är på humör, då blir de bara orimligt sura när vi busar lite.

2007-11-15 @ 23:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0