Första frostspåret

Ja, idag var första gången jag gick ett spår som var alldeles frostigt. Men det gick bra, fast jag snurrade runt lite på ett ställe men hittade rätt igen. Matte började grymta en smula men sedan lade hon band på sig och lät mig jobba ifred.

När vi sedan hade spårat klart åkte jag in i bilen. Va??? Jag var helt frågande. Men efter en stund begrep jag för matet kom tillbaka med Helen&Wallander i släptåg. Tydligen hade matte pratat med Helene och så blev det hastigt och lustigt bestämt att Wallander skulle komma och gå spåret som ändå matte hade lagt till mig. Alltså....Walle skyndade ut i spåret och jag fick vänta. Men det var inte så farligt, jag hade det rätt skönt där. Väsnades inte förrän jag hörde matte igen så att hon skulle tro att jag hade haft det hemskt där (vilket hon nog ändå inte gjorde). Det gick bra för Walle i spåret och det kändes ju kul. Men ännu roligare blev det för vi fick apportera riktiga fåglar inne i skogen. Det gick bra för oss båda även om det finns synpunkter på att vi inte kommer ända fram. Men det kändes mindre läskigt att ta fåglarna idag.

När vi hade tränat klart gick vi en liten runda i skogen och Walle och jag fick springa lite tillsammans på fältet. Sedan bar det av hemåt och vi skickade hem Helene och Walle.

Det var jättekul med besök! Resten av dagen har varit ganska lugn. Matte har fixat och donat, jag har kollat runt lite i trädgården, grävt något litet hål och så har jag vilat mig. Synd att helgen går så fort för imorgon är det måndag och matte ska iväg. Men men....det kommer en ny helg. Och kanske kommer hon hem lite tidigare än vanligt imorgon så vi hinner gå en lång tur innan det blir mörkt.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Det blev en toppendag idag tycker jag! Så mycket roligt utan att ens ha någon aning. Jag gör gärna om det, men då tycker jag att min MOR skall lägga spåret åt oss alla så att du oxå får träna på att gå spår med någon annans dofter.

2007-11-12 @ 00:06:43
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0