Härlig eftermiddag

Matte åkte iväg imorse och jag trodde hon skulle vara borta hela dagen men hon kom tillbaka vid halv ett för det blev inte mer undervisning. Jag blev helnöjd för vi var ute och tränade både lite lydnad, sedan med låtsaskaniner och efter det tog vi en härlig långpromenad. Kunde det bli bättre? Nä knappt. Det enda dumma var sedan att jag började skälla över ingenting och matte blev sur som en gammal gurka. Men det varade inte så länge. Hörde dock henne prata med dagismatte om att hon är lite bekymrad över mitt skällande. Nu har säkert dagismatte fått instruktioner om att jag inte får ge hals när jag vill. Ständigt dessa begränsningar.

Jag gjorde ett nytt försök att gräva under vinrankorna idag men det blev inte långvarigt. Dagismatte fyllde igen. Suck. Jag som var så grävsugen efter att ha promenerat mycket på asfalt den senaste tiden.

Ikväll har matte bakat en himla massa äppelkakor och det har luktat jättegott. Hon ska ha med på jobbet imorgon för det är sista dagen där (för ett tag i alla fall) för hon måste gå en kurs till innan hon får sin examen (jag tycker att tvåbeningarnas utbildningssystem verkar vara krångligt och att det är enklare på hundklubben). Hon är inte så nöjd över det men inget att göra åt saken.

Har förresten hört ryktas om att det blir mycket aktiviteter i helgen och det tycker jag verkar toppen. Längtar.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, vad vi får dåligt samvete, vi har inte tränat ett dugg denna vecka heller. Men det är inte lätt att träna t ex apportering när MOR kommer hem på kvällarna för då är det redan bäckmörkt. MOR har lovat att det kanske blir några dummy-upplock på lördag förmiddag.

Varför skäller du, är det saker som skrämmer dig? Jag har plötsligt börjat bete mig konstigt när vi skall ut genom hissen och entredörrarna, dvs jag skall först ut i ett hiskiligt tempo, det är inte heller så populärt...

Mm vilka lyckostar på din mattes jobb, ja inte för att dom skall bli av med din matte utan för att jag vet hur goda äpplekakor din matte brukar göra.

Lakrits, du får snart börja nedräkningen till din mattes examen, tänk att hon snart är klar med sin stora bedrift. Vilken dag är den stora dagen?

2007-11-01 @ 23:51:22
Postat av: Lakrits

Nä, jag är inte rädd. Jag skäller när jag är glad, när jag är uttråkad och när jag inte riktigt förstår. När jag är glad är det tydligen mer acceptabelt att skälla än när jag försöker hitta på att det händer något som jag måste skälla om. Fast sedan kan jag få idéer bara från ingenstans. I Stockholm kom jag tex på att jag skulle skälla varje gång vi kom hem efter promenad. Det var inte alls populärt.

Matte tar examen den 18e januari nästa år. Fast det är ju inte så mycket kvar av det här året så det är ju ändå inte så lång tid dit. Hon hoppas på att vi kan fira tillsammans med dig, din mor, Ann och Elliot. Kanske en sväng på Revinge eller något annat skoj. Tror inte matte tänker ordna något partaj för tvåbeningar för hon tycker inte det är kul att inte vi fyrbeningar får vara med.

2007-11-02 @ 21:22:46
Postat av: Wallander

Jag skäller inte ofta, men gör jag det så gör jag det för att jag vaktar eller blir väldans rädder.

Förresten jag har blivit utmanad och du skall då inte heller komma undan, kika in på min sida som jag vet du har adressen till.

2007-11-02 @ 23:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0