Konstig träning

Det var inte konstiga övningar eller så. Nä, vi körde "det vanliga" tillsammans med Helene& Wallander, Ulrika & Isa, Margareta & Spot, Bell och även Vira som Margareta passar för tillfället. Nä, det var matte som var konstig. Näsan och ögonen rann, (jag försökte fånga dropparna men hann oftast inte med) hon nös och hostade och lät konstig i rösten. Förkyld med andra ord. Och det ordentligt. Vi tränade inte jättelänge för matte orkade inte mer men det vi gjorde gick bra. Jag gick mycket lös också och jag smet inte en enda gång. Jag reste mig inte heller när jag skulle sitta kvar. Framsteg alltså.

Matte verkar utslagen, attans att hon måste i skolan imorgon. Får se till att det blir en tidig kväll och helst att matte orkar ända fram till sängen och inte somnar på soffan.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du Lakrits, du borde ha bäddat ner matte din istället för att dra ut henne på träning...

2007-11-07 @ 00:21:10
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

visste inte att ni skulle träna igår för då hade vi nog masat oss dit.....

2007-11-07 @ 08:25:42
Postat av: Mattes medicinsyster

Jag har hört att immunförsvaret stärks av mycket kärleksfullt gull så om du är extra kärvänlig mot matte så kanske hon blir fortare frisk, alltså omvårdnad, sömn och gull.

Här kommer förresten fem egenheter hos Medicinpinnen som svar på utmaningen. (Du skrev att jag kunde skriva på din blogg...)

- Går upp kvart över fem flera morgnar i veckan för att yoga innan skolan på ett ställe som tar 40 minuter att ta sig till (med T-bana).
- Försöker inbilla sig att hon har ett korn av ballerina i sig och ska till våren dansa en av tre snöflingor (i helvitt - på tå) på balettakademiens föreställning där det ska framföras Bergakungen koreograferad av John Bauer och skriven av Hugo Alfven.
- Har svårt för att vara onyttig och overksam och blir lätt uttråkad om hon saknar stimulans. Behöver med andra ord lära sig slappa.
- Är mycket envis om hon bestämt sig för att något är viktigt.
- Längtar allt som oftast efter att ha en fyrbening.

2007-11-07 @ 13:29:25
Postat av: Lakrits

Elliot! Matte hälsar att hon fick veta under dagen igår att det var träning. Matte frågade Walles mor om din matte var underrättad och då skulle Margareta kontakta. Vad trist om det blev någon miss. I fortsättningen ska matte smsa din matte om vi får veta något om träning så att ni inte missar bara för att det blir fel i kedjan!

2007-11-07 @ 18:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0