Kylig träning

Det bar av till Lomma ikväll. En kall men klar kväll var det och matte byltade på sig rejält. För mig går det bra med bara pälsen än så länge.

Wallander och Elliot med tillhörande tvåbeningar väntade redan på oss när vi kom och fler blev vi inte. Vi tränade igenom de olika momenten som vi ska kunna och sedan snackade tvåbeningarna en del. Jag skötte mig bra tyckte matte, smet inte en enda gång. Wallander fick ha lina på sig för att inte smita. Först trodde jag att vi skulle spåra och jag blev himla glad, sedan förstod jag att det var ett "smitskydd". Men men...det hjälpte nog för han smet inte en enda gång idag. Elliot skötte sig också mycket bra så man kan väl säga att vi var allmänt ganska duktiga idag.

Snart är ännu en dag till ända. Tiden går fort. Snart är det jul. Tjoho! Men ännu mer snart är det dags att börja öppna kalender. Tycker att matte ska göra klart min nu.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Hur skulle jag kunna smita, jag bara undrar?
Men jag håller med annars det såg riktigt bra ut för oss alla.

Är inte din & Knappens kalendrar klara ännu, jag håller med igen, det börjar bli hög tid... men jag vet att som kommer att bli klara även om det innebär lite nattvak på fredag.

MOR & Ann var lite taskiga mot din matte idag, men jag hoppas att hon förstår, en hemlighet måste få vara en hemlighet... tills den avslöjas. Men din matte är oxå ganska duktig på att ha lite hemligheter för sig!

2007-11-27 @ 23:48:59
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Bara bäst ni aktar er för min matte hör rysligt bra (när hon vill).

Jag tror också kalendrarna blir klara, matte brukar inte söla. Men hon blir visst också trött av träningen för hon orkade inte vara med så länge igår innan hon somnade på soffan med huvudet i en mycket konstig ställning. Man blir ju nästan orolig ibland när hon bara säckar ihop. Men det verkar vara segt virke i henne.

2007-11-28 @ 08:13:55
Postat av: Elliot

Några hemlisar kommer snart o andra kommer sen..
Från den 1dec får vi hemlisar varje dag....
Upphängda i ett ben...
Marie du får inga hemlisar upphängda i ett ben men
någon först å annan sen....

Do you fat it???Å om du inte gjorde det så var det lixom meningen hihi ;D

2007-11-28 @ 20:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0