Livet leker

Det har varit en innehållsrik dag. Först sov vi länge och myste och det var verkligen superskönt efter ett par jobbiga veckor. Sedan var vi ute och gick långt och tränade även lite. Efter det åkte vi en sväng på julmarknad med mattes föräldrar. Det var på ett gammalt slott en bit härifrån. Först gick vi ute bland stånden och tittade och då fick jag vara med. Sedan köpte matte en stor korv med bröd till mig och den fick jag när jag hoppade in i bilen. Där fick jag sedan vila lite medan matte tittade på vad som fanns inomhus. Det köptes en faslig massa godis till tvåbeningarna och matte rapporterade om mycket folk och en falsksjungande kör men också lite trevligheter.

Nåväl, vi åkte därifrån och när vi kom hem gick vi en runda innan mörkret. Sedan pulade matte med lite av varje (vilket ofta inberäknar att hon sitter klistrad framför datorn) och sedan bar det av mot Malmö, något försenade var vi för matte hittade inte bilnycklarna (som hon hade lagt i badrummet).

I Malmö jagade matte först parkering en stund men det blev den vanliga bakom teatern fast långt åt "fel" håll. Men vi knatade upp till Wallander för matte ville lämna av lite blommor och sin väska. Jag och Walle hälsade såklart, jag och matte välkomnades och sedan tog vi en promenad tillsammans. När vi sedan kom tillbaka till Walles place igen så släpptes vi lösa och härjade en stund. Men när matte gav oss godis (först tuggbollar och sedan märgben) höll vi oss ganska lugna. Tvåbeningarna smörjde kråset först med mat och sedan med glass. Matte satt sedan i soffan och pöste, försökte inte ens få några bra bilder av mig och Walle, vilket i allaf all Helene kämpate tappert för.

När benen var uppätna busade vi mest hela tiden. Vi for lite hastigt fram ibland men det var inget som kom till skada. Jag pep till när Walle tog lite hårdhänt i mig men det var ingen fara och på det hela taget var det väldans mysigt att hälsa på hemma hos Walle och hans familj. Jag tittade i hans leksakslåda också och hittade en fin tuggring som vi hade dragkamp om.

Tyvärr har allt roligt ett slut och vid halv elva packade vi ihop oss och begav oss mot bilen. Vi fick sällskap hela vägen för Walle behövde ändå komma ut en sväng.

Tack Helene och Wallander för att vi fick hälsa på er. Det var väldigt väldigt trevligt tycker både jag och matte !

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag säger bara: I'm in heaven, kom snart tillbax igen!

2007-11-18 @ 01:06:34
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Guinness

Hej Lakrits!
Tacka din snälla matte för agility-boken. Jag fick inte bära hem den för min matte var rädd att det skulle bli lite tandavtryck på den då. Hoppas att matte kommer att läsa duktigt i den så att vi kan göra bra ifrån oss när tävligssäsongen sätter igång igen till våren.
Hälsningar
Guinness

2007-11-18 @ 18:04:37
Postat av: Helene

Förlåt, boken har överlämnats först idag, den hade hamnat lite mellan lådorna...

2007-11-18 @ 21:20:50
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0