Lyckad dag

Jag gillar dagar som denna. Det började nämligen med att jag och matte åkte och mötte Elliot och Ann i Lomma. Där lade Ann och matte ett spår till mig och Elliot. Sedan gick vi och tränade en stund medan spåret låg till sig. Jag smet lite till Elliot men kom snabbt igen och det hela gick ganska hyfsat. Men spårandet gick nog bättre och det var väl inte fy skam. Jag var först ut och jag tuffade på i rask takt tills jag hittade klöven. På vägen tillbaka försökte jag övertyga matte att vi skulle ta en runda till i spåret men det ville hon inte för det var Elliots tur. Elliot klarade det också bra och hittade till klöven.

Efter lite tvåbeningssnack körde matte sedan till Zoo Giganten för att handla lite. Jag visste att vi skulle träffa Wallander sedan så jag bad matte handla något roligt till honom. När matte kom ut från affären pratade hon med Wallandes mor och det bar sedan av mot Malmö. Vi träffade Wallander och Helene vid ett ställe som heter Spillepengen. Där finns en jättestor hundrastgård där jag och Wallander verkligen rastade varandra. Vi träffade några andra hundar också som vi sade hej till men jag ville helst leka med Walle så vi fortsatte för oss själva igen. Sedan gick vi en promenad och sedan fick vi faktiskt springa en runda till på egen hand. Då träffade vi två flattar som också var där. Hanen uppvaktade mig och jag var lite trevlig en kort stund sedan tyckte jag det kändes taskigt mot Walle att umgås mer så jag svansade iväg med Walle igen.

När vi var instuvade i bilarna igen fick Walle sin present som var en jättemjuk och go leksak. Hoppas han blev glad för den (jag överlämnade ju inte den själv utan matte skötte det hela). Lite godis fick vi också och sedan bar det av raka vägen hem för det kurrade betänkligt i mattes mage.

Innan mörkret föll tog vi också en promenad, sedan har matte tränat, flyttat om lite bland möblerna och donat med lite annat. Jag har mest vilat för det tar på krafterna att både spåra och busa. Walle är uthålligare än jag när det gäller att tokspringa, jag blir trött i bakbenen. Men så leker jag ju inte så ofta med andra hundar. Jag orkar långt om jag springer lös och lunkar på men blir trött om jag springer fort en längre stund. Fast jag gillar att köra snabba ryck bara jag får vila lite emellanåt. 

Det har varit en härlig dag med först spår och sedan lek. Jag har träffat båda mina bästa kompisar idag. Även om jag och Elliot inte fick busa lika mycket som jag och Wallander gjorde så hann vi med några pussar och lite gos emellan övningarna och när vi promenerade till och från bilarna. 

Tack för idag!  

/Lakritsremmen

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja tänk om alla dagar fått vara så roliga, nja kanske inte för då hade det nog inte varit så roligt när dagarna blivit så här roliga. Hur lät detta egentligen? Skitsamma ni fattar nog vad jag menar.

Morgondagen blir nog inte heller så dum.

Nä BUMS i säng nu, FAR muttrade lite när han var uppe för att lätta lite på trycket och drog igen dörren till sovrummet, han tycker nog att det stör när jag sitter och bloggar så här på nattkröken...

2007-11-04 @ 00:08:16
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0