Öronvärmare

Matte hade med sig ett par öronvärmare hem till mig som hon hade fått av Ann&Elliot. Väldigt snällt att de tänkte på mina stackars snaggade öron. Matte provade värmarna på mig. Kändes lite ovant och jag tog så småningom av dem och höll i munnen istället, vilket kändes mer hemtamt. Men jag vänjer mig kanske vid att ha dem på.

image228





image229

Kommentarer
Postat av: Wallander

Lakrits, jag vet inte riktigt vad jag skall säga... inte för att du inte är söt i dom... men goa & varma ser dom ut till att vara i alla fall! Du har säkert rätt, du kanske vänjer dig vid dom.

2007-11-14 @ 00:34:14
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Hmmm...känns som att du tycker jag är snyggare utan dem. Jag är benägen att hålla med. Men skulle det bli ruskigt kallt kan det faktiskt vara bra.

2007-11-14 @ 10:24:04
Postat av: Elliot

Jättegullig!tycker jag alltså att du blev i dom där=D Men kanske inte så bekvämt....men du fick dom ju bara på skoj så du måste inte använda dom om du inte vill
Hej då från E

2007-11-14 @ 13:44:00
Postat av: Lakrits

Joooo...jag ska ha dem när det blir riktigt kallt. Men just nu är det okej, jag överdrev kanske en aning när jag skrev att mina öron var helt snaggade... Men man kan faktiskt frysa om dem när kylan kryper på rejält. Då kan man nog ta att det inte är superbekvämt. Sedan kan man ju alltid skylla på dem när man inte vill höra matte och det är ju bra.

Matte verkade intresserad av att låna dem ibland...det kan väl vara okej. Hon tyckte de var så gulliga.

2007-11-14 @ 14:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0