Hemma

Ja då var jag och matte hemma igen. Allt gick bra, tågresan hem var betydligt lugnare än uppresan och även snabbare för tåget var bara drygt tio minuter försenat.

Matte har varit lite sur på mig idag för jag har dragit mycket i kopplet och varit lite svårkontaktbar. Men till mitt försvar får jag säga att jag har varit lite stressad. Det blir jag särskilt nu när jag har varit lite förvirrad kring om jag har valpar i magen eller inte. På tåget låg jag med nosen på mattes fot mest hela tiden för att vara säker på att hon inte försvann någonstans. Jag tror matte har förståelse fast hon blir ändå sur när jag drar.

Nåväl, jätteskönt att vara hemma igen fast jag saknar ju Yster. Både matte och Yster var dystra till sinnes när det skiljdes åt. Det verkar som att det blir långt tills nästa Stockholmstur. Kanske inte förrän till jul. Men vi får se, matte har sagt att det kanske kanske blir en tur innan men det är inte alls bestämt. Vi ska ju hinna med saker här hemma också.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Welcome back! Skönt att hemresan gick bättre än uppresan.

Att du drog lite extra idag tror jag bara berodde på att du ville komma hem lite fortare. Det heter ju inte "Hem ljuva hem" för ingenting.

2007-10-30 @ 23:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0