Mat-tjat

Nu är vi där igen. Jag vill inte äta och det tjatas och gnatas. Vet inte varför jag inte vill, jag känner mig inte riktigt i form. Ville mest vila mig om det inte händer något särskilt, äter gräs, kräks lite då och då och äter ungefär max en gång om dagen. Nu på morgonen/förmiddagen har jag ratat både torrfoder med sås, kycklinghjärta och äggula samt en skål med välling (som matte lagade till när jag inte ville ha den vanliga maten). Ett litet paket med levergodisar har jag dock ätit, paket är inte samma sak som mat. Matte provade också att sätta maten utomhus, precis som om det vore någon skillnad. Tycker hon är lite jobbig. Vill jag inte ha är det ingen nytta att truga. Nu står det en burk med mat och en skål med välling i kylen. Befarar att det kommer att pådyvlas mig igen snart. Urk.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Okej, jag tog vällingen till sist. Sedan lurade matte i mig lite torrfoder när vi lekte med spelen. Då kändes det inte som vanlig mat.

2007-10-16 @ 13:26:02
Postat av: Wallander

Lilla gumman, du måste äta för annars orkar du inte med allt kuligt som vi skall göra framöver oxå, spåra, apportera och inte minst busa.

2007-10-16 @ 19:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0