Matte ur form

Jag tycker att matte är lite hängig. Hon har haft huvudvärk mest jämt den senaste veckan. Jag tror att hon tänker för mycket. Jag menar...man kan ju få träningsvärk i kroppen, det borde man ju kunna få i skallen också om man anstränger sig för mycket. Fast ikväll har hon mest suttit och sett dyster ut i soffan. Hon bekymrar sig lite mycket ibland, det gör nästan aldrig jag.

Eftersom matte har varit seg har följaktligen inget kul hänt här. Vi tränade lite innan idag, det gick ganska bra men varken matte eller jag var väl direkt i toppform. Imorgon ska hon tyvärr jobba så det blir upp tidigt och sedan är hon borta hela dagen. Tur jag har dagis, det hade varit hemskt att vara själv så länge som matte är borta.

Såg att matte bokade biljetter för en tur till Stockholm i slutet av oktober. Jag konstaterar glatt att det blir mycket tid med Yster framöver. Hon kommer nämligen ner om mindre än två veckor och hon stannar i ett par dagar i alla fall. Sedan åker jag och matte upp till henne en vecka efter att hon har åkt hem. Det blir kul tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Låter in bra att din matte är ur slag och har dragits med en jädrans huvudvärk. Tror du jag kan göra något för att pigga upp henne lite, jansje plocka fler kastanjer?

2007-10-05 @ 23:21:37
Postat av: Lakrits

Fler kastanjer kan säkert inverka positivt på matte. Hon brukar bli glad när hon ser dem.

2007-10-06 @ 14:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0