Oroligt

Det är kaos i högkvarteret och jag är olycklig. Det möbleras om och jag gillar det verkligen inte! Väntar mest på att vi ska åka ut till skogen. Jag försökte äta innan men kräktes upp maten igen vid dörren för att jag kände mig så orolig.

Det är också en annan sak som jag vill berätta som jag har hållit för mig själv en längre tid. Det känns som att jag ska ha valpar. Jag tror att det är två inne i magen på mig, en från Wallander och en från Elliot. Jag bäddar och grejar i väntan på dem och jag känner mig allmänt olycklig faktiskt. Dessutom blir jag orolig bara matte försvinner en meter från mig. Det är väldigt viktigt för mig att alla i flocken är samlade just nu.

Matte tror inte på att jag ska ha valpar och det känns lite jobbigt. Hon säger att jag är skendräktig. Tycker det låter knasigt för jag känner ju att det är något. Kan man verkligen ha så fel för sig? Vad tror mina kompisar? Egentligen tycker jag att jag är för ung och fartfylld för att bli mamma så kanske vore det bäst om det inte finna några valpar i mig men samtidigt känns det så verkligt.

Nåväl, allt kanske känns bättre när jag får komma ut i skogen och det blir bättre ordning i högkvarteret.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jaaa jag tror verkligen att du kan ha så fel.Å de e tur puh!För visst e valpar gulliga men de e nog bättre utan tror jag.Förresten är vi eller i varje fall jag alldeles för unga för sånt ansvar.
Men du,då är det kanske dom där
"låtsasvalparna"som du kräker upp mat till=)

2007-10-27 @ 14:13:24
Postat av: Lakrits

Hmmm...kan det vara så? Jag får verkligen fundera över vad jag tror. Nu känns det mindre eländigt i alla fall, ordningen hemma är återställd och jag har varit ute i skogen. Fast magen känns svullen när jag springer och matte säger att den ÄR svullen men att det ändå inte finns valpar i den. Vad finns det då?

2007-10-27 @ 19:12:55
Postat av: Elliot

LUFT?! lr mackor,godis,välling??? För du har väl aldrig ätit upp nån leksak väl???

2007-10-27 @ 22:13:15
Postat av: Lakrits

Nä...leksaker biter jag möjligtvis sönder men jag äter dem inte. Det är min syrra som käkar nylonstrumpor. Fast det är klart, matte har aldrig några sådana strumpor, de kanske är goda. Men nej, jag är oskyldig. Matte säger att det kanske är luft och vätska. Jag är "degig" om magen säger hon. Tycker inte det låter särskilt smickrande.

2007-10-27 @ 23:29:43
Postat av: Wallander

Ah, vad konstigt du måste känna dig, tro att där finns valpar men att få höra att det inte är så. Hur kan man veta att 2-beningarna har rätt? Men dom kanske vet bäst, dvs att vissa tikar kan bli som du ett visst tag efter att dom löpt.

Jag tror du har fått för mycket korv bara...

2007-10-28 @ 01:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0