På gång...

Matte försvann ut med flaska och klöv. Högst misstänkt. Hon kom tillbaka utan klöv, med lite blodstänk på stövlarna och med tom blodflaska. Ännu mer misstänkt. Man behöver inte vara detektiv för att lista ut att det kanske vankas spår imorgon. Kanske får vi besök också! Superkul tycker jag.

Hoppas hoppas att vi kan spåra ostört imorgon så att inte skogen invaderas av skjutglada jägare. Matte har nämligen förvarnat om att det kommer att skjutas en del i skogen framöver. Det bryr jag mig normalt inte om men jag vill inte att mitt spår går om intet för då blir jag deppig. Bra också om det inte regnar inatt så att det inte blir alldeles för svårt för mig med mitt första nattaspår.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Har Marie varit ute och lagt ett "nattaspår" och nämt för dig att det kanske kommer några till imorgon? Oj vad jag hoppas att jag är en av dom, men MOR har inget sagt så lite tveksam blir jag.
Du det här med nattaspår är egentligen inte mycket svårare, men det gäller verkligen att använda näsan betydligt mer. Men har Marie dessutom lagt ett ÖK-spår så får du ännu mer utmaning, återgångarna kan ibland vara lite luriga, likaså vinklarna med bloduppehåll. Men jag lovar att jag skall lära dig det jag kan.
Hoppas vi ses i spåret imorgon.
Godnatt från hoppfulle Walle!

2007-10-07 @ 00:29:26
Postat av: Elliot

Idag har vi märkt att vi verkligen inte har något att lära Lakrits.Hon är en riktig rackare till att spåra=D Mycket bättre än mej i varje fall...

2007-10-07 @ 13:04:22
Postat av: Wallander

Ja av mig skall du definitivt inte lära dig något... hälsn från K-W.

2007-10-07 @ 15:41:43
Postat av: Lakrits

Tack tack, vad snälla ni är.
Tror att matte har mycket att lära men hon har ju köpt någon bok, hon får sätta igång och läsa den så att hon kan bli lite bättre.

2007-10-07 @ 22:11:18
Postat av: Elliot

Min matte låter hälsa att ni inte behöver den där boken.Det går ju så bra ändå,risken är att man börjar tänka alldeles för mycket.Och det behöver ju knappast din matte,Lakrits eller hur?=D

2007-10-08 @ 09:39:53
Postat av: Lakrits

Ja, hon tänker på tok för mycket. Ibland när vi är ute på promenad hör jag henne gå och prata högt för sig själv. Suck. Tur vi är ganska ensamma i skogen. Hon borde lära mer av oss flattar att inte bekymra sig och inte tänka så mycket.

2007-10-08 @ 20:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0