Släktträff

Matte har packat ihop och fixat lite. Imorgon ska vi upp alldeles förfärligt tidigt. Vi ska nämligen åka och träffa släkten på en gård utanför Borås. Det ska tydligen göras något slags test av mig och mina kullsyskon. Det heter jaktlig avkommebeskrivning (går ju knappt att stava till) Verkar lite knepigt, jag vill inte bli testad. Men matte säger att det inte är så allvarsamt, att vi ska ha kul bara. Och visst blir det spännande att träffa mamsen och mina syrror. Och så mina kennelföräldrar såklart. Ja, det blir nog en trevlig dag. Vi ska köra själv till Halmstad sedan åker vi med Viveca som har en syster till mig som heter Fika. Skönt att vi slipper köra hela vägen.

Vi måste gå och lägga oss tidigt så att vi (läs matte) orkar upp. Hon ska nämligen fixa lite mackor och annat innan vi åker iväg. Det ska tydligen bli väldigt kallt inatt och matte var faktiskt iväg innan idag och bytte däck på bilen så att vi inte ska åka av vägen om det nu skulle bli lite halt. Det var bra tycker jag för jag vill inte att vi råkar illa ut.

Nä...jag tror faktiskt det får räcka så här för idag. Jag måste ladda inför imorgon.

/Lakritsbiten

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jättebra att din matte tar det säkra före det osäkra när det gäller väglaget.

Jag hopopas att ni får en riktigt bra & trevlig dag imorgon.

2007-10-12 @ 22:53:45
Postat av: Elliot

Ja e lite sent ute men jag instämmer i Walles inlägg.
kramizar från

Elliot

2007-10-13 @ 13:13:25
Postat av: Vira

Låter kul med jaktlig avkommebeskrivning!
Matte var på en sådan med Funny i Arbogatrakten och det var då hon blev så intresserad av jaktträningen. Funny hade inte tränat mer än lydnad tidigare men här såg matte hur mycket roligare både hon och Funny tyckte apportering var.
Hoppas ni får en bra dag i det fina höstvädret!

2007-10-13 @ 15:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0